FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (24 Aralık Pazar)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız. Haftanın son günü güzel bir Pazar gününde yine birlikteyiz. Bir çok şeyi Pazar’a sığdırmaya çalışıyoruz. O yüzden bazen ne yapsak, ne etsek diye telaşa da kapılabiliyoruz. Evdeki işler haftaya hazırlanacak iş giysileri veya başka şeyler derken gün o kadar çabuk geçiyor ki farkına bile varmazsınız.

Ancak bir değişiklik yapıp Pazar güne bıraktığınız bir çok şeyi Cumartesi gününe de sığdırırsanız eminim çok daha iyi geçecektir. Kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırarak, hem kendiniz dinlenecek, hemde sevdikleriniz sizlerle birlikte oldukları için mutlu olacaklardır.

Ben daha fazla sözlerimi uzatmadan sizlere güzel, mutlu ve huzurlu bir pazar günü geçirmenizi dilerken, yeni magazin haberlerimizle baş başa bırakmak istiyorum. Haftaya yılın son Cumartesi gününde buluşana dek hoşcakalın diyorum..


Kıbrıslı ünlü oyuncu Osman Alkaş ve Gönyeli bölgesinin sevilen iş adamlarından İsmail Kofalı, yolculuk sırasında karşılaşarak bir de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler…


2017 Yaz aylarında yapılan bir modellik yarışmasında, dereceye girenler arasında dikkat çeken Tuncer Ekener ve Aybüke Özmen, geçtiğimiz günlerde Collezione firmasının Kış sezonu kreasyon tanıtımları ile ilgili çekimleri için ünlü fotoğrafçı Baştemur Bilal’e poz verdiler. Genç kuşağa ait Kış 2108 kreasyonları çekimlerinde başarılı pozlar verdiler.


Ünlü eski futbolculardan Tümer Metin ve oyunculardan Gamze Topuz çifti, “Acı Tatlı Ekşi” filminin Kanyon’da gerçekleşen galasına katıldı. “Acı Tatlı Ekşi” filminin başlamasına dakikalar kala gala alanına gelen oyuncu Gamze Topuz ve eski futbolcu Tümer Metin, galanın Zorlu AVM’de gerçekleşeceğini düşünerek ilk olarak oraya gittiklerini, doğru adresi öğrenmeleri sonrası ancak gelebildiklerini kahkahalar içinde anlattılar.


Güzelyurt bölgesinin sevilen gençlerinden Berk Karamanoğlu ve Doğukan Yurt, geçtiğimiz günler sınav haftasının bitmesiyle dışarıya çıkarak gönüllerince hem eğlendiler, hemde sınav stresini üstlerinden attılar.


Can Yaman ve Bestemsu Özdemir Ayrıldı…

Geçtiğimiz günler “Martıların Efendisi” sinema filminin galasında Bestemsu Özdemir ayrılık açıklaması yaptı.

Uzun süredir oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan Bestemsu “Martıların Efendisi” galasına tek başına katıldı. Sevgilisi Can Yaman’ı soran muhabirlere, ayrıldıklarını söyleyen oyuncu, “Can Bey’i sormuyoruz. üzerine konuşacak bir şey yok. iki taraf da ne yaşadığını iyi biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi, anlaşamadık” ifadelerini kullandı.


Güzelyurt Türk Bankası’nın başarılı personellerinden İbrahim Kafkas, geçtiğimiz günlerde yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı. İş ve evde kutlanan küçük partilerin ardından, doğum günü kutlamaları nişanlısı Nafiye Serinkan’ın sürprizleri ile devam etti,  doğum günü yemeğinin ardından bu özel günü noktaladılar… Bizde İbrahim Kafkas’ın doğum gününü kutlar hayırlı yaşlar dileriz.


Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sevgilisi Berk Suyabatmaz’la beraber Arnavutköy’de görüntülendi. Bir mekanda eğlenen Burcu Esmersoy -Berk Suyabatmaz çifti, gazetecilerin sorularına cevap vermedi. Objektiflerden rahatsız olduğu görülen Berk Suyabatmaz’ın, Esmersoy’u çekiştirerek araca götürmesi dikkat çekti. Bunun üzerine güzel sunucu, “Berk var… Olmaz… Beklemez şimdi… Daha sonra dedi…”


Geçtiğimiz günlerde Girne-Alsancak bölgesindeki Maxim Royal’de Ümit Besen fırtınası esti. Güzel sesi, yorumu ve repertuvarı ile onu izlemeye, dinlenmeye ve eğlenmeye gelen konuklarını kendine hayran bıraktı. Gecede birbirinden güzel söylediği hareketli şarkılarda,  konuklar bir an olsun yerlerinde duramadılar…


Son aylarda magazin dünyasından arka arkaya gelen ayrılık haberleri, Berrak Tüzünataç’ın gözünü korkuttu. Uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokollu ile aşk yaşayan Tüzünataç, evlilik fobisini şöyle açıkladı. “Evlilik için daha zamanım var. Son dönemlerde boşanmalar çok fazla oldu. Böyle olunca da evlenmek fikri bana biraz uzak kalıyor” dedi.


Galatasaraylılara büyük müjde oldu…

Uzun yıllardan sonra Fatih Kerim tekrar Galatasaray’ın teknik direktör koltuğuna oturdu. Hafta içi yaşanan bu son dakika haber, Galatasaray hayranlarını sevince boğdu. Adeta sosyal medya hesapları rekor kırdı.


Benzer Haberler

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber

Lefke Polis Karakolu telefon hatları devre dışı kaldı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs mahkemelerinde ABD-Rusya gerilimi

TAK