FeaturedKıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (2 Eylül Cumartesi)

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The İsland okuyucularımız..Öncelikle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar başta sağlık huzur mutluluk ve şans peşinizi bırakmasını diliyorum…Ağustos ayına veda ederken Eylül ayının ilk haftasında ve bayramın ikinci gününde sizleri magazin haberleriyle baş başa bırakıyorum..

Ayrı ayrı dergilere kapak olan Aleyna Tilki ve Hande Erçel ayni kıyafetlerle pişti oldular.Şarkıcı Aleyna Tilki ile çekimleri yeni başlayan dizi Siyah İnci de oynayan Hande Erçel iki ayrı derginin Eylül sayılarına kapak oldu .Aleyna Tilki Elle dergisine Hande Ercel ise Instyle dergisine poz verdi .İkİ genç yıldız çekimlerde aynı hazır giyim markasının ürünlerini tercih edince pişti oldular.


Lefkoşa’nın sevilen modellerinden Mustafa Kerimoğlu profesyonel fotoğrafçı Kemal Utkan’a özel pozlar verdi.


Dünyaca ünlü model Josıe Conseco, Vıktorıa Secret’in moda şovuna katıldı.Güzel model gülümseyerek kendisini görüntüleyen muhabirlere gülücükleri ile karşılık verdi.


Geçtiğimiz günler Bodrumda sahne alan ünlü pop sanatçısı Gülşen kendisini izlemeye gelenlere keyifli anlar yaşattı..


Başkent Lefkoşa’nın başarılı kuaförlerinden Murat Külçe müşterilerinin yoğunluğundan fırsat bularak bir beach de tatil yaptı.


Burcu Kıratlı bayramların kendisi için önemini anlattı .ATV dizisi Aşk ve Mavi’nin başrol oyuncusu Burcu Kıratlı hala bayramlarda harçlık topladığını söyledi.


Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı SÖZ dizisinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Cihan Ünal da dahil oldu.


Lefkoşa’nın sevilen gençlerinden ve ayni zamanda Türk Maarif kolejinin başarılı öğrencilerinden Tanem Üngör tatil için okul öncesi İzmir de tatil yaptı.


Hayırlı evlat Cansel Elçin babasının mirasına sahip çıktı.

Ünlü oyuncu babasının kurduğu Fransalı Nevzat Elçin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nin başına geçti.Cansel Elçin iki ay önce vefat eden babası Nevzat Elçin’in hatırasına sahip çıktı.


Ünlülerin spor aşkı.
Şeyma Subaşı Burcu Esmersoy,Özge Borak, Didem Soydan,Yağmur Ünal ve Funda Arar gibi ünlüler farklı tarzlarda sporlarına tüm düşkünlükleri ile devam ediyorlar.

Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mahkemede söz alan zanlı “Anlaştığım madde eksik geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Gardiyanoğlu “Kamuya 20 engelli daha istihdam edilecek”

TAK

Özersay “Yeni tutuklamaların yapılacağını düşünüyoruz”

TAK

KTOEÖS’ten şok eylem

Voice Kıbrıs Haber

7 yıl hapse mahkum edilen zanlı Türkiye’ye iade edilecek!

Voice Kıbrıs Haber