FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (19 Kasım Pazar)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

İyi Pazarlar Voice Of The Island okuyucularımız… Mutlu ve huzurlu bir gün geçirmenizi diliyorum. İş günlerinin ardından hafta sonu geldimi,  bir çok şeyi hafta sonuna bırakıyorsunuz. Eminim hareketli geçmiştir. Her konuda çalışma olsun, bir yere çıkılacaksa hazırlıklar, alış verişler hal böyle olunca da yoğun bir Cumartesi geçiyor…

Bugün üzerinizde tatlı bir yorgunluk vardır mutlaka.Olsun ama kendinize de zaman ayırmalısınız. Adamız da o kadar gidilecek güzel yerler var ki, bugün onu yapabilirsiniz, sevdiklerinizi ziyaret edebilirsiniz.

İşte bugünün özel magazin haberlerimiz. Ben sizleri biraz da onlarla baş başa bırakmak istiyorum. Haftaya buluşana dek holçakalın.


Haftanın beş günü sevilerek izlenilen dizi “Adını Sen Koy”un ünlü oyuncularından Halit Ermansoy, geçtiğimiz günlerde ünlü kareograf Uğurkan Erez ve yakınları ile bir davette buluştular.


Adamızın iki ünlü sanatçısı İrem Barani ve Olga Matıuc’ın yakın dostlukları biliniyor. Bu iki ünlü sanatçımız, bu dostluklarını yurt dışına taşıyarak programlar da yaparak, daha da sıkı hale geliyor. Hal böyle iken örnek dostlukları konuşuluyor.


Asena Atalay ile Tan Taşçı, önceki gece İstanbul Kadıköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Çift çıkışta habercilerle karşılaşınca şaşırdı.


Lefke bölgesinin sevilen simalarından Yalena Çelik, geçtiğimiz günler de yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı… Sevdikleri ile Yeşilırmak bölgesinde, Dillirga Restorant’ta kutlama yapan Yelena, halinden mutlu gözüküyor. Bizde Yelena’nın doğum gününü kutlar, ona hayırlı yaşlar diliyoruz.


Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, Feyza Çıpa ile önümüzdeki yaz evlenme kararı aldılar. Feyza Çıpa, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir AVM çıkışı görüntülendi ve attan düşen sevgilisi Kutsi’nin durumunun iyi olduğu haberini de verdi.


Yıllar önce adamızda sahnelerde başarıyla solistlik yapan Hatice Soyel, uzun zaman önce Türkiye’ye yerleşip evlenmişti. Sahneleri bırakan Hatice, şu an üç çocuk annesi ve üç çocuğuna da iyi bir anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.


Ünlü oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay,  geçtiğimiz gün Etilerde görüntülendi. Bir mekan çıkışı basın mensuplarıyal karşılaşan ünlü oyuncu, basının sorularını da yanıtladı. Bir soruya karşılık da, evliliğin aşkı bitirmediğini ifade eden Pelin Karahan, “Biz eşimle günde 15 defa Face Time arama yaparak görüşüyoruz” dedi.


Başkent Lefkoşa’nın sevilen simalarından Lungo Cafe sahibi ve işletmecilerinden Meliz Zorba, geçtiğimiz günlerde yakın dostları ile Esentepe’de Hurma Restorant’ta buluştular.


Kanal D’de ekrana gelen “Vatanım Sensin” kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu. Kadrosunda Halit Ergenç, Berguzar Korel, Onur Saylak, Boran Kuzum, Miray Daner’in yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak, Star Tv’de final yapan  “Ateş Böceği” dizisinde izlediğimiz Çağrı Çıtanak dahil oldu.


Adamızın vücut geliştirme sporcularından Burak Sağlam, Türkiye’de yapılan Jr.Men Fitness IFBB yarışmasında Dünya üçüncüsü olamnın gururunu yaşadı. Bizde Burak Sağlamı başarısından dolayı kutlar nice başarılarının devamını dileriz.


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Kıbrıs Rum Savunma Bakanı Palmas “Halkın endişe etmesine gerek yok”

TAK