FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (18 Kasım)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba Voice Of The Island okuyucularımız. Kasım ayının bu güzel Cumartesi gününde sizlerle birlıkte olmak çok güzel… Bir güzellikte ılık geçen günlerimiz devam ediyor… Aslında pek kanmamak lazım, bir sabah kalktığımızda,bir kış günüyle buluşacağımız aklımızda olsun diyorum…

Geçtiğimiz Çarşamba Cumhuriyetimizin 34.yılını coşkuyla kutladık. Ben sizlerin geçmiş Cumhuriyet bayramını kutlarken, sizleri magazin haberlerimizle baş başa bırakmak istiyorum… Yarın yine birlikte olmak adına sevgiyle kalın…


Başrollerini Barış ARDUÇ, Elçin SANGU ve Cengiz BOZKURT’un paylaştığı “Mutluluk Zamanı” sinema filminin Almanya galası Berlin’de gerçekleşti. Gecede Elçin Sangu, Barış Arduç ve Cengiz Bozkurt ve yönetmen Şenol Sözmez Berlinlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Başkent Lefkoşa’nın sevilen sakinlerinden Dr. Çiğdem Dürüst, yoğun günler geçirmeye devam ediyor. Çalışmalarına son sürat devam eden Dürüst, sık sık tv programlarının aranan konuğuydu.. Dün ise bir çalışma için programlarına ara vererek yurt dışına gitti.


Ünlü model Tülin Şahin, geçtiğimiz günler Yeni Yıl özel abiye çekimleri için kamera karşısına geçti… Birbirinden özel kostümler, çekim sonrası montajları yapılıp hazır hale geldiğinde paylaşma için gün sayılıyor… Özellikle Siyah ve fuşya rengi ön planda.


Adamızın ünlü Dj’lerinden Haşim Volkan, devamlı yapmış olduğu kendi yorumları ile söyleyişiler, sosyal medyada ilgi çekmeye devam ediyor… Haşim bunlara ek olarak da devamlı tarz değiştirip hayranlarının ilgi odağı olmasına da dikkat ediyor..


Beşiktaş’ın Oz büyücüsü lakaplı yıldızı Oğuzhan Özyakup, romantik prens çıktı. Sevgilisi Demet Özdemir’in İsviçre’ye gitme hayalini duyan ünlü futbolcu, Muren şehrindeki bir otele rezervasyon yaptırdı. Çiftin yeni yıla burada gireceği söyleniyor.


Adamızın en kaliteli dergisi “En Moda” Direktörü Özer AKKELEŞ, geleneksel projesinin hazırlık çalışmalarına başladı. Ve bu çalışmanın ilk turunu Fransa’nın başkenti Paris ve Atina’ya gidip ön görüşmelerini tamamlamaya çalışıyor.


Şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasemin Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Yasmin Erbil, bu defa sosyal medya hesabından, üstsüz olarak saçlarıyla vücudunu kapatan resmini paylaşması magazin dünyasında konuşulmaya başlandı.


Başkent Lefkoşa’nın İngiliz Elçiliği personellerinden Şencan Hasan, bu günlerde çok mutlu… Çok sevdiği kız kardeşi Pınar’ın adaya gelmesi ile birlikte, yakın arkadaşları ile daha da sık sık buluşarak, hem hasret gideriyorlar hemde eğlenme fırsatı yakalamanın mutluluğunu yaşıyorlar.


10 Kasım’da sosyal medyadan paylaşımda bulunmayan ünlü oyuncu Kıvanç TATLITUĞ, üç gün sonra Atatürk’ün fotoğrafını yayımlayınca eleştirildi. Tatlıtuğ, Mustafa Kemal Atatürk’ün bir fotoğrafını paylaşarak altına, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Anavartalar komutanı Gazi Maşeral Mustafa Kemal ATATÜR. Kartal bakışlı paşam” notunu düştü.


Esentepe’nin efsane tesisi Pine Valley müdürü Ali Güler, geçtiğimiz günlerde yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı. Bu özel gününde sevdikleri onu yalnız bırakmadı. Bizde Ali Güler’in doğum gününü kutlar ona hayırlı yaşlar dileriz


Benzer Haberler

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “KKTC Doğu Akdeniz’de huzur ve güvenin anahtarı”

TAK

Hekimler Sendikası’ndan 28 Nisan “Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü” mesajı

Voice Kıbrıs Haber

“RFA Cardigan Bay” ve “Jennifer” Gazze’ye gitmek üzere Güney Kıbrıs’tan yola çıktı

TAK

Doç. Dr. Arif Akkeleş hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber