FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (12 Kasım Pazar)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba Voice Of The Island okuyucuları. Güzel bir Pazar gününde sizlerle olmak çok güzel. Dünden bugüne taşıdığınız her dakikada, yaşamımızdan zaman akıp gitmekte. Yaşadığımız sürece tüm olumsuzluklar ve tüm güzellikleride birlikte yaşıyoruz. Önemli olan zamanlarımızı en iyi şekilde harcamak ve sevdiklerimizle her şeyi paylaşmak. Küçük olsun, büyük olsun. Sevgi ve Saygı olduğu sürece hayatımız güzelliklerle şekillenecektir.

Sizleri yeni, dopdolu magazin haberlerimizle baş başa bırakıyorum. Haftaya buluşana dek hoşçakalın.


Cy Paparazzi’nin üç yıldan beridir düzenlediği “KKTC-Türkiye Yılın En İyileri” ödül gecesi, İstanbul Tim Show Center’da gerçekleşti.

Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’nin, seçilen iş ve sanat dünyasındaki kişileri buluşturan gece, görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da katıldığı gecede, ödül alanlar arasında “Yılın En İyi Siyasi”si Fikri Ataoğlu oldu.

Ödül alan diğer sanatçılar ise şöyle;

“Demet Akalın, Emre Aydın, Fatma Korkut, Ebru Yaşar, Niran Ünsal, Mahmut Tunçer, Soner Sarıkaya, İlyas Yalçıntaş, Berkay, Grup Frekans, Ayşegül Zaim, Cem Kafkas, Selen Seleneda, Genco Uğur Etiler, Olgan Mustafa, Esra Erol, Müjdat Gezen, Perran Kutman,

Kadir Karlos, Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Hasret Atagören, Diyalog TV, Radyo Güven, Radyo Havadis.”


Eski Dünya güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile Edirne’nin Keşan ilçesinde yapılan düğün töreni ile 25 Ağustos’da Dünya evine girmişti. Azra Akın, eşi Atakan Koru için evlilik sonrası, “Sevdim mi tam severeim. Eşimi mutlu etmek için bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Atakan’da ayni benim gibi, birbirimize benziyoruz” dedi.


Güzelyurt bölgesinin sevilen simalarından Lütfi Emirsoyu, çalışmış olduğu Credit West Bankası’nda yapılan sınav sonrası, başarılı olup terfi almasının sevincini, ilk olarak çok sevdiği aile büyüklerinden dedesi ile paylaşarak, Gemikonağı Asvapa’da birlikte yemek yiyerek kutladılar.


En son “Babam ve Ailesi” dizisinde oynayan ünlü oyuncu Sercan Badur’un ikizi Caner de, kardeşinin kopyası. Caner, espri olsun diye sete bir defasında kardeşi Sercan’ın yerine gitmiş.


Adamızın başarılı Dj’lerinden Mert Durakoğlu, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni çıkan parçaları derleyip kendine has çalışma yapan Mert, seçtiği parçaları da mix yaparak dinletiyor.


Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile 6 aydır aşk yaşayan Umut Evirgen’in, Ocak 2018’de İtaly’nın baş kenti Roma’da evleneceği ortaya çıkmıştı. Çıkan bazı haberlere göre, nikah konsoloslukta kıyılacak. Kutlama ise Roma’da yaşayan Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in evinde gerçekleştirilecek.


Adamızın güzel seslerinden sevilen sanatçı Bahar Gökhan, Yakın Doğu Üniversitesi kütüphanesinde konser vererek, herkesi büyüledi. Özellikle Sezen Aksu’nun parçası “Kaybolan Yıllar”a katığı yorumuyla dikkat çeken sanatçı davetlilere güzel bir müzik ziyafeti sundu.


Ünlü model Burcu Esmersoy, gittiği her ülkeden yüklü miktarda alışveriş yaparak, en çok da kozmetik ürünlere para harcadığını açıkladı.


Adamızın sevilen müzisyenlerinden İbrahim Kordal, yoğun çalışmalarından zaman bularak hem kendine, hem de sevdiklerine zaman ayırıyor.


Benzer Haberler

Hayvanlarını başkasının tarlasında otlatan şahsa yasal işlem!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de sahtekarlıkla para temini ve büyücülük!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

3 alkollü sürücü kaza yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Holguin yarın adaya geliyor

Voice Kıbrıs Haber

Titanik filminin kaptanı hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber