Featured

Kıbrıslı Rum atlet, teknesini madalyayı kazanma şansı olan Türk atlete verdi

Çeviri: Voice of the Island 2018

5. yarış sırasında Türk sporcu A.Kaynar’ın yelkenlisinin direği koptu ve Kıbrıslı Run sporcu Panaiyotis Iordanou ikinci kere bile düşünmeden teknesini madalya kazanma şansı bulunan Kaynar’a verdi. Kıbrıs teknesiyle 6. yarışı koşan Türk yelkenci, Iordanou’nun bu büyük hareketi karşısında duygularını gizleyemedi. Bu nadir karşılaşılan eylem, tüm sporcular ve antrönerler tarafından taktir edildi.

Yelken Federasyonu, Kıbrıslı Rum sporcuyu Pazartesi gecesi oyunların kapanışında onurlandıracak ve Dünya Fair Play Komitesine Iordanou’nun Fair Play özel ödülü alması önerisinde bulunacak. Daha öncede Emilios Papathanasiou bu ödül ile onurlandırılmıştı. Ayrıca Yunan Yelken Federasyonu, Kıbrıs ve Türkiye Yelken Federasyonlarını yazılı olarak konu hakkında bilgilendirecektir.

Pazar günkü son oyunun ardından, geriye bugün koşulacak 1 yarış kalırken, şimdiye kadar yapılan 7 yarıştan sonra 12 ülkeden 16 sporcunun yer aldığı genel sıralamada Türk sporcu A.Kaynar 16 puan ile önde bulunuyor. İkinci sırada 22 puan ile Norveçli sporcu A.Petersen ve üçüncü sırada ise Hırvat sporcu G.Oloutzis yer almaktadır.

(Dialogos)



Benzer Haberler

Türkiye Süper Lig’de şampiyonluk yarışı son iki haftaya kaldı

NTV

İsrail hapishanelerinde Anneler Günü: “Kadınlar işkence görüyor”

NTV

Yedikonuk’a 70 metrelik beton bariyer yapımı tamamlandı

TAK

ABD’de, domuz böbreği nakledilen ilk hasta hayatını kaybetti

AA

Şiddetli yağışlar Gazimağusa’da etkili oldu

TAK

Offroad şampiyonası Altındağlı anı yarışı ile başladı

Voice Kıbrıs Haber