FeaturedKültür Sanat

Kıbrıslı Fotoğrafçılar Bu Sergide Buluşacak

Güney Kıbrıs Eğitim ve Kültür Bakanlığı Baf 2017 organizasyonları kapsamında Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk fotoğrafçıların katılımıyla Ekim 2017 tarihinde Deniz ve Taş adı altında ortak bir fotoğraf sergisi düzenleyeceğini duyurdu.

Voice of the Island 2017

Söz konusu sergiye katılarak eserlerini sergilemek isteyen tüm Kıbrıslı Türk veya Kıbrıslı Rum fotoğrafçılar portfolyolarını serginin organizatörü olan Platon Rivellis’in elektronik posta adresine ([email protected]) göndermeleri gerekiyor.

Portfolyodaki fotoğrafların ve ayrıca kompozisyonların herhangi bir sınırlama olmaksızın ve mekân ya da coğrafi konum tanımlamaksızın genel olarak yukarıda belirtilen konu hakkında olmaları yeterli.

Sergiye katılma koşulları ise şöyle:

Portfolyo (büyük tarafı için) 2000 piksel çözünürlüğünde 5 – 10 adet fotoğraf (renkli, siyah beyaz veya karışık) içermelidir ve beraberinde fotoğrafçının posta ve elektronik posta adresinin yanında, isim ve telefon numarasını içermelidir.

Katılmak isteyen fotoğrafçıların portfolyalarını göndermeleri gereken son tarih: 15 Haziran 2017.

Sorumlu, sergiye katılacak olan fotoğrafları özel sanatsal kriterler uyarınca seçecektir. Ancak fotoğrafların seçilecek olmaları mutlaka sunulan fotoğrafların seçileceği anlamına gelmemektedir. Seçilen fotoğrafçılar diğer fotoğrafları da kapsayabilecek, sayı sınırlaması olmadan, fotoğraftan fotoğrafa çeşitlileştirilebilecek olan sergilenecek portfolyoya son şeklini verebilmek için organizatörle irtibat halinde olacaklardır. Sorumlu kişiyle irtibat -Yunanca bilmeyenler için- İngilizce veya Fransızca dillerinde gerçekleştirilebilir.

Fotoğrafların teşhis edilebilecek kişiler içermesi durumunda, bu kişi veya kişilerden onaylarının alındığına dair ilgili organizatörlere garanti vermek fotoğrafçının sorumluluğundadır.

 

Voice of the Island 2017


Benzer Haberler

1 sürücü tutuklandı, 27 araç trafikten men edildi

Voice Kıbrıs Haber

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak

TAK

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA