FeaturedKIBRIS

Kıbrıslı Ersen Öznesil Dünya Şampiyonası’na eşiyle hazırlandı

Avrupa World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında Muscle Model (kas modeli) birincisi olan, Baf (Ayyanni) kökenli Ersen Öznesil, Londra’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ı temsil edecek.

voiceoftheisland.com

Yaşamını Bodrum’da sürdüren Öznesil, yarışmaya da eşi Anne Öznesil’in antrenörlüğünde Bodrum’da hazırlandı. Türkiye ve Avrupa Şampiyon’u olan milli sporcu Ersen Öznesil, daha önce de Londra’da düzenlenen World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında Muscle Model (kas modeli) branşında birinciliğiyle büyük bir başarıya imza atmıştı. World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında Muscle Model (kas modeli) Avrupa 1’inciliğini ilk kez Türkiye’ye getiren Öznesil, 24 – 27 Ağustos 2017 tarihlerinde Londra’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılmak üzere Londra’ya gitti.

34 yaşındaki sporcu Öznesil Dünya Şampiyonası’nda iddialı olduğunu açıkladı.

Londra’daki O2 Arena’da gerçekleştirilecek olan dünyanın en iyi kas ve fitness modellerinin seçileceği şampiyonada, Öznesil kas modeli sıkletinde yarışacak. Avrupa birincisi olarak Pro Card almaya da hak kazanmış olan sporcu elde ettiği bu başarı ile dünyanın en iyi sporcularıyla yarışacak. Milli sporcu Dünya Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlandığını anlatarak “Dünya’da Türkiye’yi ve Kuzey Kıbrıs’ı temsil edeceğim çünkü benim köklerim Kıbrıs’tadır. Eşim beni bu yarışmaya çok iyi hazırladı. Kürsüye dünya şampiyonu olarak çıkabileceğime inancım tamdır. İnşallah başaracağım. Geçen sene aynı ülkede Avrupa şampiyonu olmuştum. Aynı arenada yine bir şampiyonluk alacağımı düşünüyorum. Eşim de benim yanımda antrenörüm olarak duracak. İnşallah bu şampiyonluğu Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’a getiririz. Bu dönem içerisinde arkadaşlarımız, dostlarımız ve ailemiz bizlerle beraber. Eşime tüm destekleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

voiceoftheisland.com

Eşim şampiyon olacak

Öznesil’in Hollandalı eşi Anne ise, bu yarışmanın hedefleri olduklarını ifade ederek “Eşimin şampiyon olacağına inanıyorum. Bu bizim en büyük hedefimiz ve bunu en iyi şekilde yapacağız. Eşime sonuna kadar desteğim onu bu yarışmaya en iyi şekilde hazırladım” dedi.

Oğlumuza güvenimiz tam

Milli sporcunun babası Yakup Öznesil ise oğluyla gurur duyarak , “Ersen’e güvenimiz tamdır. İnşallah bu şampiyonada da en büyük başarıyla dönecek. Oğlumuzla gurur duyuyoruz. Ne kadar bizim oğlumuzsa, Kıbrıs ve Türk ulusunun da oğludur” diyor.


Benzer Haberler

Girne’de sahtekarlıkla para temini ve büyücülük!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

3 alkollü sürücü kaza yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Holguin yarın adaya geliyor

Voice Kıbrıs Haber

Titanik filminin kaptanı hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber

Çeler: “Koop-Süt’te neler oluyor?”

Voice Kıbrıs Haber