FeaturedKIBRIS

Kıbrıs’ın güneyindeki cinayette ilginç tesadüf

(Voice of the Island 2019)

Kıbrıs’ı 2017 yılının Haziran ayında ziyaret eden Sarah Funk isimli turist, Mitsero’da bulunan Kırmızı Göl’ü ziyaret etmiş ve ziyareti esnasında göletin fotoğraflarını çekerek kendi sayfasında bir video hazırlamıştı.

Dialogos Gazetesinde yer alan haberde, genç kadının görüntülerini paylaşırken aynı zamanda Funk’ın durumuyla alakalı açıklamalarını da yayınladı.

Hazırladığı videosunda “Bir kişi ölümü hissedebilir mi” diye konuşan genç kadına, yanından bulunan eşi “İşte cinayet sahnelerinin çekildiği yer” diye yanıt verdiği belirtildi.

Söz konusu videoda, aşağıda bulunan fotoğraflar ve göl içerisinde valiz görülüyor.

Funk iki yıl aradan sonra şok geçirdiğini ifade eden yeni bir bildirimle gündeme geliyor. Gönderisinde: “Birçok kişi son saatlerde benimle iletişime geçerek Kıbrıs’ta yaşanan cinayetlerden bahsediyorlar ve benden Kırmızı Göl’de olan olaydan ötürü çektiğim video hakkında daha fazla bilgi istiyorlar.

Duyduğumda mahvolmuştum ve kalbim kurbanların aileleriyle birlikteydi. Şimdiye kadar yayınlamadığım birkaç fotoğraf dışında bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahip değilim. Fotoğraflardan birinde bavul gibi görünüyor ama o zaman bana bir kütük gibi görünüyordu. Sizden rica ediyorum, bende olan tüm bilgiler bunlar ve bunları göz önünde bulundurmanızı istiyorum. Tüm gelen mesaj ve emaillerin durması durumunda minnettar kalacağım. Umarım bu yardımcı olur” diye açıklama yaptı.

(Voice of the Island 2019)

Fotoğraf ve video: Sarahfunky

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=z1FAiYrCScM

 


Benzer Haberler

Gardiyanoğlu “1 Mayıs’ta çalışan emekçiye normal günün iki katını ödemek yasal zorunluluktur”

TAK

Cinsel istismar zanlısına 2 yıl 6 ay hapis!

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de Yargıtay Başkanı 27. tur seçiminde de belirlenemedi

AA

El-Sen’den Kıb-Tek anketi… Araştırmaya katılanların yüzde 78’i ihalesiz yakıt alımına karşı

TAK

15 Temmuz darbesi okul genelgesinden çıkarıldı

TAK

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK