FeaturedKIBRIS

Kıbrıs’ın güneyinde insan ticareti

Politis gazetesi bir başka haberinde, Rum polisinin araştırdığı, bazı durumlarda Kıbrıslı Rumların da müdahil olduğu, “paravan evlilikler” olaylarına bir yenisinin daha eklendiğini yazdı.

Gazete polisin, bu olayla ilgili olarak, iş ve bin Euro nakit para sözü vererek Romanya’dan getirdiği 3 çocuk annesi 34 yaşındaki kadınla evlenen 23 yaşındaki Bangladeş uyruklu adamı tutukladığını belirtti.

Habere göre 23 yaşındaki Bangladeşli, dün, hakkında 6 gün tutukluluk emrinin verildiği  Lefkoşa Rum Kaza Mahkemesi önüne çıkarıldı.

Bangladeşlinin, Mahkeme önünde eşini sevdiğini söylediğini ancak 34 yaşındaki Romanyalının, söz konusu adamın, kendisini Güney Kıbrıs’a getirdiğini, Bangladeşlinin, kendisine bin Euro vereceği sözüyle de,  paravan evlilik yaptığını kabul ettiğini yazan gazete, mahkemede de ifade edildiği gibi,  34 yaşındaki Romanyalının, Güney Kıbrıs’a muhtemelen Kuzey Kıbrıs üzerinden getirildiğini savundu.

Gazete Bangladeşli ile Romanyalı kadın arasındaki nikahın 15 Şubat tarihinde, Lefkoşa Rum Belediyesi’nde kıyıldığını yazdı.

Habere göre 34 yaşındaki Romanyalının, insan ticareti kurbanı olduğu ihtimali üzerinde durulmasına bağlı olarak araştırma yapılması için sığınma evine yerleştirildiği de belirtildi.


Benzer Haberler

Marketin otoparkında tabanca operasyonu

Voice Kıbrıs Haber

Erhürman “Göreceğimiz zarar, verdiğimiz zarara kıyasla daha fazla olacak”

Voice Kıbrıs Haber

Limasol’da olaylı paskalya gecesi… Maskeli gruplar yoldan geçen araçlara ve polislere molotofla saldırdı

TAK

Denetimlerde 1 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

En çok yağış 17 kilogram olarak kaydedildi!

TAK

Levent Şonya hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber