FeaturedKIBRIS

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları ve Spor Dairesi Müdürü görevden alındı

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü ve Spor Dairesi Müdürü görevden alındı.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürlüğü’ne Mutlu Ateş atanırken, Spor Dairesi Müdürlüğü’ne herhangi bir atama yapılmadı.

Kararlar Resmi Gazete’de şu şekilde yer aldı:

“Üst Kademe Yöneticileri Yasası’nın 3. Maddesinin (2). Fıkrası uyarınca 04.05.2021 tarihli kararname ile 05.05.2021 tarihinde Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdür mevkiine atanmış olan İdris Demirsöz’ün 17/8/2022 tarihinden itibaren bu mevkiiden alınmasına karar verilir.

Üst Kademe Yöneticiler Yasası’nın 2.maddesi’nin (2).fıkrası kapsamına giren Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdür Mevkiine Sn . Mutlu Ateş’in 17/09/2022 tarihinden itibaren ileride herhangi bir sebep gösterilmeden görevinden alınması koşulu ile atanmasına ve atanma tarihinden itibaren atandığı mevkiin maaşını almasına karar verilir.

Üst Kademe Yöneticileri Yasası’nın 3’üncü maddesinin {2)’nci fıkrası uyarınca 3.6.2022 tarihli kararname ile 4.6.2022 tarihinden itibaren KKTC Başbakanlık, Spor Dairesi Müdür mevkiine atanmış olan Sn. Rıza Erseven’in 17/09/2022 tarihinden itibaren bu mevkiiden alınmasına karar verilir.”


Benzer Haberler

Güneyde sarı ve kırmızı alarm!

Voice Kıbrıs Haber

Kammenos: Hükümete güvenoyu vermeyeceğiz

Onar Holguin ile görüştü

TAK

Yağışlı hava devam edecek

Temmuz ayında yapılan dördüncü akaryakıt indirimi yürürlükte

Voice Kıbrıs Haber

5 ve 20 TL’lik banknotlar tedavüle girdi!

Voice Kıbrıs Haber