FeaturedKIBRISKültür Sanat

Kıbrıs Oda Orkestrası sonbahar konseri ile geri dönüyor

İki toplumlu Kıbrıs Oda Orkestrası üyeleri, orkestranın büyük başarı yakalayan ilkbahar konserinin ardından,  bu kez de sonbahar konseri ile sahnelere dönmeye hazırlanıyor.

Orkestranın artistik direktörlerinden Nihat Ağdaç ve Natali Neofitu yirmi üç Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum profesyonel müzisyen ile birlikte, 22 Ekim Pazartesi günü saat 20:30’da,  iki toplumlu Kıbrıs Oda Orkestrası’nın damgasını vuracağı yeni bir konserle Lefkoşa’daki Pallas Tiyatrosu’na dönmeye hazırlanıyor.

Konserde,  J.S Bach Brandenburg Konçertosu No. 3, Sol Majör, T. Albioni: İki Obua için Konçerto, Fa Majör ve W. A. Mozart: Senfoni No.12 Sol Majör gibi önemli klasik eserler icra edilecek ve etkinliğin obua solistleri Natali Neofitu ve Krinio Troullou olacak.

Pallas Tiyatrosu’ndan temin edilebilecek olan konser biletlerinin ücreti 10 euro olup, rezervasyonlar 97-804219, 05338603715 ve 22410181 (Pallas Tiyatrosu) numaralı telefonlardan yapılabilecek.

Daha fazla bilgi için Kıbrıs Oda Orkestrası’nın resmi internet sayfasını (www.cychamber.com)  ve orkestranın sosyal medya hesabını (www.facebook.com/Cyprus-Chamber-Orchestra)  ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Haberler

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber

Lefke Polis Karakolu telefon hatları devre dışı kaldı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs mahkemelerinde ABD-Rusya gerilimi

TAK