FeaturedKIBRIS

KHYD’den fitre bağışı çağrısı

Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) Başkanı Raziye Kocaismail,  vatandaşlara, Ramazan ayı fitre bağışlarını derneğe yapmaları çağrısında bulundu.

Kocaismail yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak her kesimden her şekilde vatandaşın katkılarıyla 28 yıldır ayakta kalabildiklerini belirterek, yıllardır desteklerini esirgemeyen bağışçılara teşekkür etti.
Kocaismail, binlerce hastaya, hasta taleplerine göre farklı hizmetler vermeye devam edebilmenin en büyük kaynağının fitre bağışlarının derneğe ulaşmasıyla başarıldığını ve ayakta kalındığını vurguladı.
Derneğin Alirıza Efendi Caddesi, Necati Hasan Binaları no:16, Ortaköy/ Lefkoşa adresinde bulunan ofisin Ramazan Bayramı’na kadar, arife günü de dahil 08.00-16.00 saatleri arasında açık olacağı duyuruldu.
Ramazan Bayramı öncesinde, ihtiyaç sahiplerinin de uygun fiyata giyim bulabilmesi için  ise derneğin Alirıza Efendi Caddesi, Necati Hasan Binaları no:14, Ortaköy/ Lefkoşa adresinde bulunan 2. el satış dükkanı da Ramazan Bayramına kadar, arife günü de dahil 08.00-14.00 saatleri arasında açık olacak.
Dernek Başkanı Kocaismail, “Sayenizde hizmetlerimizi sürdürdüğümüz bağışçılarımız, sizlere sağlık bereketinde bir hayat ve hayırlı Ramazanlar dileriz’ şeklinde konuştu.

TAK


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber