FeaturedKIBRIS

‘Keşke elimde olsa da ilk günden temel atsam’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak “tüm imkansızlıklara rağmen biz elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Çeler’in açıklaması şu şekilde:

“Hiçbirşey bulamadınız şimdi buna saldınız? Yıllarca emekçinin çalışma alanına çivi bile çakılmazken biz göreve gelirkenden daha rahat hizmet verilmesi açısından düzenlemelere gidelim. Gene suçlu olalım. Ülke bu kadar ekonomik krizden geçerken yeni bina yapmak ne kadar makul olabilirdi? Keşke elimde olsa da ilk günden temel atsam. Ama tüm imkansızlıklara rağmen biz elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceyik. Kimin neyin aynası olduğuna aynaya bakarak karar verelim.
Yıllarca vatandaşlar ilaç paralarını almak için eziyet çekerken sadece açıklamlarla ve muhalefetle yetinmekle kalınırken. Biz göreve gelir gelmez önlem almaya başladık ve artık ilaç parası beklemek yok. Takdir beklemiyoruz çünkü görevimiz. Ancak yapılanları görmezden gelip ikide birde şahsım ve bakanlığım üzerindem varlığınızı hissettirmeye çalışmanız bizi engelleyemeyecek. Aksi gibi çabalarımızı hızlandırmaya destektir. Bu bilinçle devam edin”


Benzer Haberler

Taksim Meydanı’na yürümek isteyen gruplara müdahale edildi

AA

1 Mayıs ara bölgede “Barış ve Sosyal Adalet İçin Emekçiler Omuz Omuza”

TAK

Bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Lefkoşa’da korkutan kaza… Bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

Görevden alma ve atamalar devam ediyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 kişi daha aranıyor!

Voice Kıbrıs Haber