FeaturedKIBRIS

Kemal Saraçoğlu Vakfı’na 58 Bin TL’lik yardım

8 Temmuz 2018 tarihinde Göçmenköy Parkı’nda düzenlenen ve ülkemizin birçok sevilen sanatçısının sahne aldığı Bir El Uzat konseri, Kemal Saraçoğlu lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı çocuklarına yardım eli uzattı.

Gönüllüler Devran Vudalı ve Niyazi Kafidir, kanserle mücadele eden minik kardeşlerini düşünerek organize ettikleri ve bir çok değerli sanatçının destek verdiği “Bir El Uzat” yardım konserinden elde edilen 58 Bin TL’yi Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na teslim ettiler. Bu anlamlı konserde ülkemizin sevilen ve değerli sanatçıları, Lütfiye Özipek, Ahmet Evan, Eril Cambaz, Sinan Güzen, Bora Serbülent, Zeki Karahanoğlu ve Gece Vardiyası tamamen gönüllü olarak sahne almışlardır.

Ayrıca konser alanında 18.00-20.00 saatleri arasında Kemal Saraçoğlu Vakfı yetkilileri gönüllü kişilerden Dünya İlik Bankası için tükürük örneği almıştı. Konserin organize edilebilmesi için Ali Tosun, Bellapais Gardens, BNM Trading, Atakom, Emlak Kıbrıs, Yıltan Zabit ve ekibi, Riverside Hotel, Esmen Grup, Lefkoşa Türk Belediyesi, Alsancak Belediyesi, Göçmenköy Spor Kulübü, Heroglyph Creative ve Dört Renk Matbaacılık sponsor olmuşlardır. Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatörü Övgü İnce yaptığı açıklamada, faaliyetlerini bağışlarla sürdüren Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına yapılan bu tarz anlamlı etkinliklerin önemine vurgu yaparak, Bir El Uzat Konseptiyle yola çıkılan bu organizasyonda emeği geçen başta değerli Devran Vudalı ve Niyazi Kafidir’e, katkı koyan tüm sanatçılara, sponsorlara ve destek veren tüm herkese teker teker teşekkür ederek sözlerini noktaladı.



Benzer Haberler

Üstel ve Yılmaz Ankara’da Mali İşbirliği Protokolü’nü ele aldı

TAK

Mona Lisa’nın bir gizemi daha çözüldü

NTV

Cinayete teşebbüs eden zanlı mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

Uluçay “Su akışının normal haline gelmesi pazartesi gününü bulabilir”

TAK

Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD’de açıklanacak enflasyon verilerine odaklandı

AA

Hellimle ilgili problemler “halı altına süpürülüyor”

TAK