FeaturedKIBRIS

Kemal Saraçoğlu Vakfı çocuk ve aileleri moral buldu

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı üye çocuk ve aileleri, 28 Nisan 2019 Pazar günü Hidden Garden’da düzenlenen yemek ve eğlence ile moral buldular.

28 Nisan, Pazar günü düzenlenen Kemal Saraçoğlu Vakfı yemeğine Lefkoşa Başkent Lions Kulübü, Caramel, Yakındoğu Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği, Hidden Garden Organizasyon Şirketi ve Poy Organizasyon katkı koyarak üye çocuk ve ailelerine muhteşem birgün sağlamışlardır. Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Yemeğe katılan çocuklara diledikleri çizgi kahramanlarının kostümlerini sağlarken, Caramel tatlılarıyla destek vermiştir. YDÜ Tıp Öğrencileri Birliği öğrencileri ve Poy Organizasyon bünyesinde görev alan palyançolar ve illizyonist gün boyunca süren gösterilerle, üye çocukların yanısıra büyüklerin de çok keyifli ve bol kahkahalı birgün geçirmesini sağlamıştır.

Oldukça eğlenceli geçen yemeğe, çocuklar, aileleri, Kemal Saraçoğlu Vakfı yönetimi ve personeli, Lefkoşa Başkent Lions Kulübü üyeleri ve konuklardan oluşan 150 kişi katılmıştır. Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer yaptığı açıklamada; üye çocuk ve ailelerini rahatlatabilmek için vakıf olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ve tüm faaliyetlerini bireysel ve kurumsal bağışlarla sürdürdüklerini yineleyerek, bu yemek organizasyonuna katkı koyan tüm bağışçılara üye çocuk ve aileleri adına bir kez daha teşekkürlerini iletti.


Benzer Haberler

Büyükkonuk – Kaplıca anayolundaki kazada 1 kişi hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde

NTV

Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Voice Kıbrıs Haber

Ersin Tatar bugün KKTC’den ayrılarak Gambiya’ya gidiyor

Voice Kıbrıs Haber

278 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Park halindeki 2 araç alev aldı

Voice Kıbrıs Haber