FeaturedKIBRIS

Kazaya sebep olan 3 alkollü sürücü tutuklandı

Lefkoşa, Yenieenköy ve Girne’de üç alkollü sürücü kazaya sebep oldu.

Polisten alınan bilgilere göre, 

Dün saat 23:30 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde,  24 yaşındaki bir şahıs, 95 mlgr alkollü içki tesiri altında, KL 218 plakalı araç ile soldan birinci şerit içerisinde doğu istikametine doğru seyrettiği sırada Elektrokur isimli işyeri önlerine geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun ikinci (sağ) şeridine geçmesi sonucu, o esnada gerisinde soldan ikinci şerit içerisinde aynı istikamete doğru seyreden 28 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki JH 845 plakalı salon aracın sol ön kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yolun sağ kısmına savrulan JH 845 plakalı araç orta refüj içerisinde bulunan servi ağacına çarpıp durdu.. Kaza sonucu yaralanan JH 845 plakalı araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan beş kişi kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin arından müşahede altına alındı. KL 218 plakalı salon araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Bugün saat 00:15 sıralarında,  Girne’de Şht. Aslan Seçkin Sokak üzerinde 54 yaşındaki bir şahıs, 247 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki GT 030 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, karşıdan gelip düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden sokağın güney kısmında bulunan Sevdalı Sokağa dikkatsizce dönüşe geçmesi sonucu o esnada sokak üzerinde batı istikametine doğru seyreden 28 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki UG 387 plakalı motosikletin önünü tıkaması sonucu çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alınmıştır. GT 030 plakalı araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Dün saat 12:20 sıralarında, Yenierenköy’de 8 Ağustos Caddesi üzerinde, 31 yaşındaki bir şahıs, 217 mlgr alkollü içki tesiri altında iken yönetimindeki EY 464 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, Tatlı Market önlerinde geldiğinde dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu sola meyilli viraja girdiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçerek o esnada karşı istikametten gelmekte olan 42 yaşındaki yönetimindeki MB 290 plakalı araç ile çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan EY 464 plakalı araç sürücüsü kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu olduktan sonra tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber