FeaturedKIBRIS

Kazalarda 13 yaşındaki 2 yaya yaralandı, 1 kişi tutuklandı!

Bugün meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında, 13 yaşındaki 2 yaya yaralandı, 1 sürücü tutuklandı.

Polisin kazalara ilişkin açıklaması şu şekilde:

“01.12.2023 tarihinde, saat 09:00 sıralarında, Girne’de Malazgirit Sokak üzerinde, Aleksandr KALYAYEV (E-36), 434 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki JM 596 plakalı araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizce ve kavşakta durmadan, Öğretmen Hamdi Sokağına dönüşe geçmesi sonucu o esnada sokak üzerinde batı istikametine doğru seyreden Necmi YALÇIN (E-62) yönetimindeki TUK 881 plakalı minibüsün sol ön ksımına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmamıştır. JM 596 plakalı araç sürücüsü Aleksandr KALYAYEV tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

201.12.2023 tarihinde, saat 09:30 sıralarında, Çatalköy’de Beşparmaklar Caddesi üzerinde, Mehmet EMEK (E-54), yönetimindeki ZRD 185 plakalı araç ile kuzey istikemetine doğru seyretiği sırada, Acapulco kavşağına geldiği zaman karşıdan gelen ve düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce Girne – Tatlısu Anayoluna dönüşe geçmesi sonucu o osnada karşı istikametten gelmekte olan Çetin ÇOLAK (E-47) yönetimindeki VE 525 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir.

01.12.2023 tarihinde saat 13:25 sıralarında, Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde, Özge ÇELİK (K-21) yönetimindeki LS 774 plakalı araç ile güney istikametinden kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, o esnada yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan Hamdiye ALIN (K-13) ve Meliha Neslihan GEZERGÜN (K-13)’e çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan yaya Hamdiye ALIN ve Meliha Neslihan GEZERGÜN, kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nabnatoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürmektedir. Soruşturma devam etmektedir.”


Benzer Haberler

Hırsızlık çetesinin çaldığı bazı emareler halen bulunamadı!

Voice Kıbrıs Haber

Baf’ta polislerin otellere “komando baskınları” yapmasına tepki

TAK

Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler Fed’in faiz kararına çevrildi

AA

Akşener’den İYİ Parti kurultayında “veda” konuşması

BBC Türkçe

Uzmanından “endokrin bozucu kimyasallar” uyarısı

AA

İnşaat alanında ölü olarak bulunmuştu, polisten yeni açıklama!

Voice Kıbrıs Haber