FeaturedKIBRIS

Kaza yaptıktan sonra askeri yasak bölgeyi ihlal ettiler!

(Kamalı Haber)- Lefkoşa’da kaza yaptıktan sonra askeri yasak bölgeyi ihlal eden 22, 28 ve 30 yaşındaki yabancı uyruklu şahıslar tutuklanarak, dün Lefkoşa’da Askeri Mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis memuru duruşmada olguları aktardı.

Polis, 20 Ocak 2024 tarihinde, saat 04.30 raddelerinde, Kaymaklı Yolu Sokak-Lefkoşa’da henüz ismi tespit edilemeyen erkek bir şahsın, GR 818 plakalı araç ile kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçmak için 1. Piyade Alayı 2. Piyade Taburu 5. Piyade bölüğünün giriş kapısına vurup hasara uğratmaksızın açılmasına sebebiyet verip, 1. Dereceden askeri yasak bölge içerisine girdiklerini söyledi. Polis, araç içerisinde yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki şahıs  ve 28 yaşındaki şahıs  suçüstü gereğince tutuklandığını ifade etti.

Polis, yapılan soruşturma sonucu aracı kullananın 30 yaşındaki şahsın olduğu öğrenildiğini ve Lefkoşa’da tespit edilerek, tutuklandığını belirtti.

Polis memuru, soruşturmanın devam ettiğini, gerek kazanın meydana geldiği gerekse zanlıların askeri bölgeyi ihlal ettikleri bölgelerdeki kamera kayıtlarının temin edilerek, inceleneceği belirtilerek, soruşturma amaçlı zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Vedia Berkut Barkın zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK