FeaturedKIBRIS

Kayıp Kıbrıslı Rum Apostolidis’in ‘ölü olarak bulundu’ haberi adayı karıştırdı

Geçtiğimiz hafta Kıbrıs’ın kuzeyine geçtikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 65 yaşındaki Kıbrıslı Rum Solomos’un “ölü olarak bulundu” haberleri adayı karıştırdı.

Voice of the Island 2018

Kıbrıs’ın güneyinde yayın yapan Politis Gazetesi’nde çıkan haberde;

Bazı Türk medya kuruluşlarına göre, 65 yaşındaki bir kişinin ölü olarak Girne yakınlarındaki bir sahilde bulunduğu ancak iki toplumlu İrtibat Bürosundan gelen bir kaynağın ise resmi bir bilgi olmadığı için bu aşamadaki bilgileri reddettiği yazıldı.

Politis; belirtildiği üzere, 65 yaşındaki kişinin ölü ya da diri olarak bulunmadığını ve polisin basında yer alan haberleri doğrulamadığını aktardı.

Kıbrıs Türk Polis Basın Subaylğı’ndan alınan bilgilere göre ise; Karakum – Çatalköy arası arazi, boş ev ve yarım inşaatlar gibi yerlerde Polis Özel Harekat Müdürlüğü personelinin de katılımıyla aramaların gerçekleştirildiği belirtildi.

Polis, aramalarını Eski Zeyko Yağ fabrikası bölgesi, anayolun alt kısmı bölgelerinde yoğunlaştırdığını ve aramaların halen devam etmekte olduğunu bildirdi. Henüz olumlu yada olumsuz bir gelişme olmadığı vurgulandı.


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber