FeaturedKIBRIS

Katle teşebbüs, ağır yaralama, kanunsuz bıçak taşıma ve kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu!

Mağusa’da dün akşam meydana gelen olay sonucu “katle teşebbüs, ağır yaralama, kanunsuz bıçak taşıma ve kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlarından üç kişi tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, dün saat 17:30 sıralarında, Gazimağusa’da, Remzi Göğüs Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesi içerisinde, iki grup arasında yaşanan tartışma sonrası meydana gelen katle teşebbüs, ağır yaralama ve kanunsuz bıçak taşıma olayı sonucunda, dört kişi vücutlarının muhtelif yerlerinden yaralandı.

Olayda hafif şekilde yaralanan iki kişi Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu. Ağır yaralanan bir kişi Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde cerrahi serviste, diğer kişi ise kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen üç kişi tespit edilerek tutuklandı.

Soruşturma kapsamında, bugün, zanlılardan birinin Girne’de kalmakta olduğu ikametgahta, mahkeme emri ile yapılan aramada; yaklaşık 0,5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

KTAMS: “30 Nisan itibariyle bir ailenin açlık sınırı 23 bin 559 TL”

Voice Kıbrıs Haber

Tufan: “Yollarda değil pistlerde yarışalım”

Voice Kıbrıs Haber

7 Mayıs Dünya Astım Günü: “262 milyon insan astımın etkisinde”

Voice Kıbrıs Haber

Derinya’ya yeni bir pazar yeri inşa ediliyor

Voice Kıbrıs Haber

Holguin’in akşam saatlerinde adaya gelmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Güney’e Ürdün’den yangın söndürme helikopteri desteği

Voice Kıbrıs Haber