FeaturedKIBRIS

Kasti hasar ve hırsızlıktan 3 kişi tutuklandı!

Girne’de yaşanan hırsızlık olayında 1 kişi, 2 farklı kasti hasar olayında ise 2 kişi tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, 3-5 Nisan tarihleri arasında, Girne’de, 26 yaşındaki şahıs, bir şahıstan geri vermek üzere emaneten aldığı Play Station 5 marka oyun konsolunu ve iki kolunu kiralayıp geri teslim etmeyerek, çaldığı tespit edildi. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine söz konusu şahıs tespit edilerek tutuklandı.

– Gazimağusa ve Girne’de kasti hasar olayları

Polisten yapılan açıklamaya göre 18 Nisan’da, Gazimağusa’da  22 yaşındaki şahıs , “kendisine ilgi göstermeyip arkadaş olmayı kabul etmediği” gerekçesi ile bir kadın şahsın kullanımında bulunan aracın kaportası üzerine boya dökmek ve sert bir cisimle kaportasını çizmek suretiyle hasara uğrattı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturmada söz konusu şahıs tespit edilerek tutuklandı.

Bugün, saat 00.30 sıralarında, Girne’de, 21 yaşındaki şahıs Kurtuluş Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir şahsa ait aracın ön camına, “ortada herhangi bir sebep olmadığı halde” eli ile kasten vurmak suretiyle araç camının kırılmasına sebep olduğu belirtildi. Söz konu şahıs tutuklandı.


Benzer Haberler

1 sürücü tutuklandı, 27 araç trafikten men edildi

Voice Kıbrıs Haber

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak

TAK

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA