FeaturedKIBRISKültür Sanat

Kanserle Savaş için Afiş ve Slogan Yarışması

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, 2001-2002 eğitim yılından beri geleneksel olarak düzenlediği “Kanserle Savaş için Afiş ve Slogan Yarışması”nın bu yıl 18.’sinin gerçekleşeceğini duyurdu.

Kemal Saraçoğlu Vakfı tarafından yapılan açıklamada, çocuklara ve gençlere “Boyanızı, kağıdınızı alın ve kanserle savaş için Düşlediğiniz Sağlıklı Yaşamı ve Düşlediğiniz Çevreyi çizmeye başlayın.” çağrısı yapılırken, öğretmenlere ve ebeveynlere de çocukları ve gençleri teşvik etmeleri ile ilgili ricada bulunuldu.

Bu yıl 18.’si yapılacak olan ve 4. kez Commercial Insurance’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek olan Kanserle Savaş için Afiş ve Slogan Yarışması, tüm Anaokul, İlköğretim, Ortaöğretim ve Meslek Liselerinde okuyan öğrencilere yönelik yapılıyor.

Yarışmadaki konular iki başlık altında toplanmıştır:

  1. Düşlediğiniz Sağlıklı Yaşam
  2. Düşlediğiniz Çevre

Herhangi bir teknik veya malzemeyle yapılacak çalışmaların boyutu Anaokul ve İlkokul 1-2-3. sınıflar için A3 ve diğer tüm kategoriler için 50x70cm boyutunda olup çalışmanın daha önce hiçbir yarışmaya katılmamış olması gerekiyor.

Yarışma koşulları ile ilgili detaylı bilgiyi www.kemalsaracoglu.org adresinden bulabilir veya +90 (392) 227 0616 – +90 (392) 227 0617 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşılabilinir.

Çalışmaların, 29 Mart 2019 tarihine kadar 20 Atatürk Meydanı Mahkemeler Karşısı, Lefkoşa adresindeki Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na teslim edilenileceği belirtildi.


Benzer Haberler

Ailesini aramak için ödünç aldığı telefonu vermeyen şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Narenciye bahçesinde iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber

4 kişi yaralandı, 3 sürücü tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Arif Akkeleş’in ölüm sebebi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Amaç asgari ücreti haziran ayına sarkıtmaksa bunu asla kabul etmeyeceğiz”

TAK

ABD’de hava yolu şirketi 101 yaşındaki kadını uçuşa bebek olarak kaydetti

TAK