FeaturedKIBRIS

Kamu-Sen,Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile işbirliğini artıracak

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN) Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile işbirliğini güçlendiriyor.

KAMU-SEN Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreteri ve Kadın ve Çocuk Hakları Komite Başkanı Keziban Öcal başkanlığında bir heyet Kuzey Kıbrıs Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nu ziyaret ederek başkan Hasan Karaokçu ile çalışma toplantısı yaptı.

Komisyon’un bugüne kadar sürdürdüğü çalışmalar konusunda Karaokçu’dan bilgi alan KAMU-SEN heyeti bundan sonraki aşamada 2 kurum arasında var olan işbirliğinin güçlendirilmesi yönünde neler yapılabileceği konusunda görüş teatisinde bulundu.

Sendika Kadın ve Çocuk Hakları Komite üyeleri Hediye Soyer ve Alev Ecevit’in de yer aldığı çalışma ziyaretine ilişkin açıklama yapan ı Komite Başkanı Kezban Öcal, sendika olarak uyuşturucu ile mücadelede etkin rol oynayan komisyonla var olan işbirliğini güçlendirecek adımlar atma kararı aldıklarını, bu çerçevede oldukça yararlı bir toplantı yapıldığını belirtti. Öcal, sürdürülen etkili çalışmalar nedeniyle Komisyon Başkanı Karaokçu ve üyelere teşekkür etti.

Kaynak: BRT



Benzer Haberler

Sahte öğrenci belgesi düzenleyen zanlılara 5 gün daha tutukluluk

Voice Kıbrıs Haber

Polisi görünce kaçan uyuşturucu zanlısı bir apartmanın çatı katında tespit edildi

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’da 2 küçük kıza cinsel istismar iddiası!

Voice Kıbrıs Haber

10 gram uyuşturucuyla yakalanan zanlı teminata bağlandı

Voice Kıbrıs Haber

Eski kız arkadaşını darp edip, tehdit ettiği iddia edilen zanlı teminata bağlandı

Voice Kıbrıs Haber

Zanlıların yurtdışına çıkışları yasaklandı

Voice Kıbrıs Haber