FeaturedKIBRIS

Kamp alanlarında yangın önleme tedbirleri alınıyor

Kıbrıs Cumhuriyeti Orman Dairesi yetkilisi Andreas Christou, kamp alanlarında, yangınları engellemek için güvenliğin sağlanması ve çevrenin korunması amacıyla önlemler alındığını belirtti.

Kıbrıs Haber Ajansı’nın (KHA) Baf bölgesindeki Polis Chrysochous kamp alanında Cumartesi akşamı gece yarısından sonra başlayan ve Pazar günü sabahın ilk saatlerinde söndürülen yangının ardından Christou ile temasa geçmesi üzerine yaptığı açıklamada, alınan önlemleri anlattı; Polis Chrysochous kamp alanının bir İtfaiye Merkezi’ne ve bir Orman Dairesi istasyonuna yakın olduğunu, dolayısıyla yangına hemen müdahale edildiğini söyledi.

Trodos dağlarındaki Stavros tis Psokas, Platania ve Kampi tou Kalogryrou kamp alanlarında güvenlikle ilgili tedbirler alındığını bildirildi.

Orman Dairesi’nin bölgeye gerekmesi halinde kullanılmak üzere yangın hortumları ve 100 ton kapasitesinde büyük bir su deposu yerleştirildiğini ifade eden Andreas Christou, Orman Dairesi memurlarının sıklıkla bölgede devriye gezdiğini ve bölgeyi gezenlere tavsiyelerde bulunulduğunu kaydetti.

Kaynak: CNA



Benzer Haberler

Offroad şampiyonası Altındağlı anı yarışı ile başladı

Voice Kıbrıs Haber

YDÜ Hastanesi Ayla Dalgalan’la ilgili açıklama yaptı!

Voice Kıbrıs Haber

Arıklı’dan Holguin’e tepki… “Umarız Bayan Holguin bir an önce doğru yola gelir”

Voice Kıbrıs Haber

Naimoğulları “Yarın eylem tarihini açıklayacağız”

TAK

Kıbrıslı Türk elit atlet Buse Savaşkan, Almanya’da ikinci oldu

TAK

Lefkoşa’nın güneyinde iki rakip çeteden gövde gösterisi

TAK