FeaturedKIBRISSpor

K-Pet Liglerinde 9 haftada 496 gol!

Voice of the Island 2018

K-Pet Süper Lig ve K-Pet 1. Lig’de 9. Hafta geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. 9. hafta sonucunda K-Pet Süper Lig’de toplam 255 gol olurken, K-Pet 1. Lig’de ise 241 gol atıldı. K-Pet Liglerinde 9 haftada tam 496 gol sevinci yaşanması dikkat çekti.

Kartal uçuyor

K-Pet Süper Lig’de namağlup 1. sırada bulunan Yenicami, aynı zamanda Süper Ligin en çok gol atan takımı durumunda. Yenicami futbolcuları 9 haftada 25 gol kaydederken, Süper Ligin en çok gol yiyen takımı ise 23 golle son sırada bulunan Gençlerbirliği. K-Pet Süper Lig 9. Hafta itibariyle gol krallığını 4 futbolcu paylaşıyor. 8 golle liderliği paylaşan futbolcular şu şekilde: Akande Chrıstıan Kotchonı (Türk Ocağı Limasol), Chukwudı Joseph Obıdıaso (Baf Ülkü Yurdu), John Ebuka Okoye (Yenicami Ak), Özgür Ongun (Gençlik Gücü Tsk)

9 hafta 241 gol

K-Pet 1. Ligde 9 hafta geride kalırken 241 kez gol sevinci yaşandı. 9 hafta sonunda K-Pet 1. Ligin en golcü takımı 30 golle Göçmenköy ilk sırada. 9 haftada 26 gol yiyen Değirmenlik ise K-Pet 1. Ligin son sırasında bulunuyor. K-Pet 1. Lig’in gol krallığında ise 12 golle Akova’nın yıldız futbolcusu İrfan Boşnak bulunuyor.

Voice of the Island 2018


Benzer Haberler

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Buse Savaşkan İspanya’da birinci

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber

Lefke Polis Karakolu telefon hatları devre dışı kaldı

Voice Kıbrıs Haber