FeaturedKültür Sanat

Joker’in devam filminde Lady Gaga’nın Harley Quinn karakterinden ilk fotoğraf paylaşıldı

Yönetmen Todd Phillips, Joker’in devam filmi Folie à Deux’ta izleyeceğimiz Lady Gaga’nın Harley Quinn karakterinden ilk fotoğrafı paylaştı.

Son olarak Margot Robbie tarafından canlandırılan popüler DC karakteri, bu kez Oscar ödüllü oyuncu ve şarkıcı Lady Gaga ile vücut bulacak. Phillips’in “Sevgililer Gününüz kutlu olsun” mesajıyla yayınladığı fotoğrafta, Arthur Fleck, nam-ı diğer Suçun Palyaço Prensi ile Quinn’i birlikte görülüyor.

4 Ekim 2024 tarihinde gösterime girecek olan film, Arkham Tımarhanesi ve sakinlerinin etrafında dönen bir müzikal olacak. Resmi adı Joker: Folie à Deux olan devam halkası, DC Studios CEO’ları James Gunn ve Peter Safran’ın yarattığı yeni sinematik evrenden bağımsız olacak. Gunn, Joker ve The Batman serilerinin Elseworlds filmleri olarak adlandırılacağını söylemişti.

Joker rolüne geri dönen Joaquin Phoenix, ilk filmdeki muazzam performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanmıştı. Yönetmen koltuğunda Phillips’in oturduğu çizgi roman uyarlaması, 2019’un en çok hasılat yapan altıncı filmi ve dünya çapında 1 milyar dolar gişe hasılatını aşan ilk R-Rated (18+) film olmuştu. 55 milyon dolarlık bütçeyle çekilen Joker, toplamda 11 Oscar adaylığı aldı.

Devam filminde başrolleri paylaşacak olan Phoenix ve Gaga’ya Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey gibi başarılı isimler eşlik edecek. Bradley Cooper’ın ilk yönetmenlik denemesi A Star Is Born ile En İyi Özgün Şarkı Oscar’ını kazanan Gaga, geçtiğimiz yıl House of Gucci’deki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adayı oldu, ancak ödülü The Favourite’ın yıldızı Olivia Colman’a kaptırdı.

Todd Phillips’in yazıp yönettiği Joker: Folie à Deux, 4 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek.


Benzer Haberler

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (15 Haziran 2023 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Limasol’daki cinayette dört şüpheliye tutuklama

Voice Kıbrıs Haber

‘Atık ve çöplerin ayrıştırılması için ülkemizde ciddi çalışmalara ihtiyaç var’

Voice Kıbrıs Haber

“Adadaki tek gerçek Kıbrıs Türk tarafının egemen eşitliğinin kabul edilmesidir”

Voice Kıbrıs Haber

Koop-Süt’te uyarı grevi!

Voice Kıbrıs Haber

MEKSİKA’DA SİLAHLI KİŞİLER RESTORAN BASTI