FeaturedKIBRIS

İyilik Önemlidir Hizmet Ödülü Mağusa Mesarya Lions Kulübü’ne verildi

Merkez ofisi Oak Brook ABD’de kayıtlı Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından ilk kez verilen Kindess Matters Service Award – İyilik Önemlidir Hizmet Ödülü Kıbrıs adasında Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği’ne verildi.
Dünya çapında 1.5 milyon üye sayısı ve 45.000’den fazla Lions derneği ile hizmet veren, BM’de ofisi ve temsiliyeti bulunan Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği, ilk kez uygulamaya koyduğu İyilik Önemlidir Hizmet Ödülü’nü dünyada en başarılı 20 kulübe verdi. Dünya çapında 17 Lions ve 3 Leo kulübüne verilen prestijli ödülün Kıbrıs adasındaki tek sahibi ise Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği oldu.
Diyabet servis aktiviteleri ile ödül başvurusunu yapan Mağusa Mesarya Lions Kulübü, başvuru sürecindeki tüm prosedürleri yerine getirerek, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu tarafından yapılan ön elemeleri başarıyla geçti.
Kıbrıs adasının her iki kesiminde hizmet veren Lions kulüpleri içerisinde büyük bir başarıya imza atan Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği, Kuzey Kıbrıs’ta bağımsız ve bireysel olarak hizmet veren ve uluslararası merkez ofisin tanımadığı hiç bir oluşumun üyesi olmamakla tanınıyor.
Her biri toplum yararına yapılan hizmet aktiviteleri ile dünya çapında en başarılı 20 kulübün arasına giren Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği, geçtiğimiz yıl Thalassamia Sağlık Merkezi Restorasyon Çalışmaları ile Kıbrıs Türk Halkının takdirini toplamış, bu dönem ise kazanmış olduğu Avrupa Lions Çevre Fonu ile İnönü Belediyesi’nin Yeni Park Projesinin Ağaçlandırma Faaliyetlerini tamamlayarak, undistricted Cyprus bölgesindeki rakipsizliğini bir kez daha ıspatlamış oldu.
Sponsoru olduğu Nicosia New Generation Lions Kulübü Derneği ile birlikte Lions Quest Yaşam Becerileri Programı Eğitimi’ni Kuzey Kıbrıs’a getirmeyi başaran Mağusa Mesarya tüm küresel servis aktivitelerini tamamlamış durumda.
Dünya çapında Kindess Matters Service Award kazanan 20 kulübün ismi, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından resmi olarak duyuruldu. Listeye ulaşmak için aşağıdaki linki tıklamanız yeterli.
Voice Kıbrıs Haber

Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK