FeaturedKIBRIS

“İşyerlerini açmayanlar boşuna mı özveride bulunuyor?”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Hareketi durdurun” çağrısında bulunarak “Evinde oturanlar, işyerlerini açmayanlar boşuna mı özveride bulunuyor?” dedi.

Erhürman’ın açıklaması şu şekilde:

“Sahadaki sağlık çalışanlarımız sağlık sisteminin alarm verdiğini açıklıyor. Üst Komite’nin kapanmayı uzatma kararı vereceği kesin gibi. Ama biz şu anda da kapalıyız zaten. Buna karşın Sn. Pilli Yenidüzen’e yaptığı açıklamada, “Kapanma diye bir şey yoktur. Hareket durmadı. Böyle kapanma olmaz” diyerek bu durumun bulaşı artırdığını söylüyor.

O zaman kapanmayı uzatma kararı verirken alınması gereken yeni kararlar varsa alın. Sorun uygulamadaysa sorunu giderin. Hareketi durdurun. “Yardım istiyorsanız söyleyin, hazırız diyoruz” dinleyen yok. “Yönetin” diyoruz. Açıklamalarınızdan sizin de kabul ettiğiniz anlaşılıyor ki yönet(e)miyorsunuz.

“Hareket durmuyorsa” evinde oturanlar, işyerlerini açmayanlar boşuna mı özveride bulunuyor? Oturanların da isyan etmesini mi bekliyorsunuz?!! Son söz de hepimize: Kararlar ve uygulama ne kadar eksik olursa olsun! Biz hareketliliği durduralım. Sevdiklerimiz için, sağlık çalışanlarımızın yükünü biraz olsun hafifletebilmek için, halkımız için yapmalıyız bunu!!!”

Voice of the Island


Benzer Haberler

Orkide Yürüyüşü yapıldı

TAK

Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay Gamabel personelinin maaşlarının performans kriterlerine göre ödeneceğini açıkladı

TAK

Nijerya’da düzenlenen saldırılarda Sivil Ortak Görev Gücünden 25 kişi öldü

NTV

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (29 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Arıklı: “Bu kurultay YDP’nin gerçekten yeniden doğuşu olacaktır”

TAK

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber