DÜNYAFeaturedKIBRIS

İsveç’te yayınlan Biggest Loser’in birincisi Kuzey Kıbrıs’ta trafik kazası geçirdi

İsveç’te Biggest Loser adlı televizyon programının birincisi olan Michael Fridebäck Kuzey Kıbrıs’ta trafik kazası geçirdi.

İsveç’te yayınlanan Aftonbladet gazetesinin haberine göre, Fridebäck’in kullandığı araç, bir başka aracın arkadan çarpması sonucu yoldan çıkarak, karşıdan gelen araçla yüzyüze çarpıştı.

Gazeteye kazayı anlatan Fridebäck, kaza sırasında arabada yalnız olduğunu söyledi.

Instigram hesabında kaza ve sağlık durumuyla ilgili mesaj paylaşan Fridebäck, yaşadığı kazanın korkunç bir deneyim olduğunu belirterek, hem Kıbrıs’tan hem de İsveç’ten aldığı tüm yardımlar için minnettarlığını ifade etti.

Kazanın ardından ambulansla hastaneye götürüldüğünü belirten Fridebäck burada CT ve MRI da dahil olmak üzere birçok farklı röntgen çekildiğini kaydetti. Fridebäck, kafasından aldığı darbe nedeniyle yaralandığını da ifade etti.

Michael Fridebäck, Aftonbladet’e kazanın geçen hafta Perşembe günü meydana geldiğini ve Salı günü hastaneden taburcu edildiğini söyledi.

İsveç’e dönmeye hazırlanan Fridebäck kendini daha iyi hissettiğini başağrısı ve diğer ağrılarının da azaldığını belirtti.

52 yaşındaki Michael Fridebäck, Biggest Loser adlı televizyon programda 58,8 kilo vererek, 2017’nin “En Büyük Kaybedeni” ödülünü kazanmıştı.

(Kaynak Aftonbladet)



Benzer Haberler

YDÜ Hastanesi Ayla Dalgalan’la ilgili açıklama yaptı!

Voice Kıbrıs Haber

Arıklı’dan Holguin’e tepki… “Umarız Bayan Holguin bir an önce doğru yola gelir”

Voice Kıbrıs Haber

Naimoğulları “Yarın eylem tarihini açıklayacağız”

TAK

Kıbrıslı Türk elit atlet Buse Savaşkan, Almanya’da ikinci oldu

TAK

Lefkoşa’nın güneyinde iki rakip çeteden gövde gösterisi

TAK

Eklektik Manifest – Lefkoşa Bienali’ne Giriş Projesi açılış etkinliği gerçekleşti

TAK