FeaturedKIBRIS

“İşletme yöneticimiz ve eşinin testi pozitif”

Kaplıca Beach & Resort işletmecisi Yakup Genç ve pandemi hemşiresi olan eşi Özlem Genç’in covid-19 testinin pozitif olması sebebiyle Kaplıca Hotel-Restorant’ın 8 Ocak Cuma gününe kadar kapalı kalacağı açıklandı.

Otel işletmesinin yaptığı açıklamada “Bu sabah bazı kaynaklarda yer alan haberlere bahsi geçen Restaurant ve Otel işletmesi olarak açıklama yapma ihtiyacı duyuyoruz.

İşletme yöneticilerimizden Yakup Genç’in eşi Özlem Genç ile testlerinin pozitif çıktığının doğruluğu yanında, Özlem Genç’in pandemi hemşiresi olarak tüm bu salgın sürecinde pandemi otelleri ve hastanelerde görev aldığını ve covid-19 testlerini periyodik olarak yaptırdığını bilgilerinize sunarız. Bulaşın işletme yöneticimiz ve eşine kadar ulaştığı kısa zamanda tespit edilmiş ve işletmemiz tüm personel testlerini dün yaptırmıştır. İşletme içerisindeki tüm personellerimizin sosyal mesafelerini koruyup, maske eldiven gibi hijyen kurallarını aşmadıklarından tüm test sonuçları NEGATİF olarak açıklanmıştır. Aile içerisinde yada işletme içerisinde başka pozitif vaka olmamasına rağmen, işletmemiz kontrol amaçlı 08.01.2021 tarihine kadar kapalı kalacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Voice of the Island


Benzer Haberler

Levent Şonya hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar, Gambiya Cumhurbaşkanı ile görüştü

TAK

Arabasında tabanca ve mermi bulunan şahıs tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

CTP Girne İlçesi, Alsancak, İncesu, Malatya ve Ilgaz’daydı

Voice Kıbrıs Haber

4. Kozanköy Hellim, Pekmez, Pastelli Festivali ertelendi

TAK

Girne’deki trafik kazasında 4 genç yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber