FeaturedKIBRIS

İskele ve Minareliköy’de kavga!

Minareliköy’de faaliyet gösteren bir spor salonu içerisinde, 21 Eylül Perşembe günü 18 yaşındaki bir şahıs aralarında yaşanan tartışma sonrası  16 yaşındaki bir kişiyi darp etti.

Polisten alınan bilgilere göre, spor salonu içerisinde, 18 yaşındaki kişi 16 yaşındaki bir kişiyi tasarrufunda bulunan bıçağı göstererek zarar vermekle tehdit ettikten sonra, kafası ile burnuna vurup söz konusu şahsın burun kemiğinin kırılmasına sebep oldu.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada 18 yaşındaki şahıs tespit edilerek tutuklandı.Soruşturma devam etmektedir.

Diğer yandan dün saat 01:55 sıralarında, İskele’de, Boğaz Harnup fabrikası önündeki çemberde, 41 yaşındaki bir kişi kullanımındaki ticari taksinin şoför mahallinde oturduğu bir sırada, aracın ön koltuğunda müşteri olarak bulunan kimliği meçhul erkek bir şahıs tarafından henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yüzüne yumruk vurulmak suretiyle darp edilmesi sonucu çene kemiği kırıldı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada bahse konu cürümün 40 yaşındaki bir kişi tarafından işlendiği tespit edilerek tutuklandı. Zanlı çıkarıldığı İskele Kaza Mahkemesi tarafından, bir ay süreyi geçmemek üzere Merkezi Cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak kalmasına emir verildi. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber