FeaturedKIBRIS

İşbirliği çerçevesinde bin fidan dikilecek

Yayın Yüksek Kurulu (YYK) ile Orman Dairesi Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği anlaşması çerçevesinde, her yıl düzenlenecek etkinlikle toplam bin fidan dikilecek.

YYK Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, anlaşmaya Orman Dairesi Müdürü Salih Güneş ile YYK Sosyal İşler Komitesi Başkanı Hüseyin Gürlek imza koydu. Anlaşmaya göre, toplam bin fidan, her yıl düzenlenecek etkinlikle dikilecek.

İmza töreninde konuşan Orman Dairesi Müdürü Salih Güneş, ağaçlandırmanın doğaya, ülkeye ve insanlığa faydasına dikkat çekti. Güneş, ülkenin her bölgesinin ağaca, dolayısıyla fidan dikimine büyük ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak, bu girişiminden dolayı YYK’ya teşekkür etti.

YYK Sosyal İşler Komitesi Başkanı Hüseyin Gürlek ise, sosyal sorumluluk projelerini başlattıklarını aktardı. Gürlek, fidan dikiminin tüm insanlığı geleceği için en önemli konulardan biri olduğuna vurgu yaparak, gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmak adına fidan dikimi yapmanın ve yeşil alanlar oluşturmanın gerekliliğine değindi. Hüseyin Gürlek, toplam bin fidanı her yıl düzenlenecek etkinliklerle doğaya armağan edeceklerini de kaydetti.


Benzer Haberler

YDP Kurultayı’nda oylama yapılıyor… Sandıklar 20.00’de kapanacak

TAK

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber

Birçok bölgede 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

AA