FeaturedKIBRIS

İş yeri bahçesinden 75 adet tüp gaz çalındı, 2 kişi kaçak avdan tutuklandı!

İskele’de bir iş yerinin bahçesine izinsiz olarak girildikten sonra, bahçe içerisinde muhafaza edilen toplam 75 (10 kg’lık) dolu tüp gaz çalındı.

14–17 Temmuz tarihleri arasında meydana gelen olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 26 ve bağlantısı olduğu tespit edilen 17 yaşındaki şahıslar tutuklandı.

Soruşturma kapsamında ayrıca, çalınan söz konusu 75 adet tüpü, Gazimağusa’da piyasa değerinin altında satın alındığı tespit edilen market işletmecisi 43 yaşındaki şahıs da tutuklandı.

-60 kilogram çelik halat çalan bir kişi tutuklandı

Çayırova-Tuzluca köyleri arasında bulunan bir şahsa ait arazi içerisinde muhafaza edilen 60 kilogram ağırlığındaki çelik halat çalındı.

13 Temmuz’da meydana gelen olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 47 yaşındaki şahıs tespit edilerek tutuklandı.

-Alaniçi-Dörtyol köylerinde kaçak avlandığı tespit edilen iki kişi tutuklandı

Alaniçi-Dörtyol köyleri arasındaki bir arazide 19 yaşındaki şahıs kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu 24 yaşındaki şahsın adına kayıtlı av tüfeği ile 1 ova tavşanı vurarak, ava kapalı mevsimde kanunsuz avlandığı tespit edildi.

Önceki gün saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, bahse konu şahıslar tutuklandı, olayda kullanılan av tüfeği de emare olarak alındı.

-Tedbirsizlik sonucu yangına sebep olan bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

Öte yandan dün saat 18.00 sıralarında, Kuzucuk-Aygün köyleri arasındaki bir arazi içerisinde, 67 yaşındaki şahıs gerekli önleyici tedbirini almadan spiral makinesi ile demir kestiği sırada, makineden çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu yangın çıktı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangın sonucu, 2 dönüm alan içerisindeki kuru otlar ve 8 adet 70’lik sulama hortumu yandı.

Bahse konu şahıs aleyhinde yasal işlem başlatıldı.


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber