FeaturedKIBRIS

İmar planı hazırlıkları takvime uygun şekilde devam ediyor

Mağusa – Yeniboğaziçi – İskele İmar Planı sürecinde hazırlanan mevcut dutakvime uygunrum raporu, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve üniversite temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantılarda sunuldu.

Şehir Planlama Dairesi’nin Mağusa Belediyesi, Yeniboğaziçi Belediyesi ve İskele Belediyesi ile iş birliği içerisinde düzenlediği toplantılar 4-5-6-11 ve 12 Şubat tarihlerinde gerçekleşti.

Davetlilerden geniş ilgi gören toplantılarda, mevcut durum raporunda yer alan verilerin ve tespitlerin doğrulamasını yapmak ve bir sonraki aşamada düzenlenecek olan Vizyon ve Stratejiler Çalıştayı’na sağlıklı bir zemin oluşturmak amaçlandı.

Katılımcıların sağladığı görüş ve ek bilgiler ışığında revize edilen mevcut durum raporunun, 25 – 27 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Vizyon ve Stratejiler Çalıştayı’nda temel referans belge olarak kullanılacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, Mağusa – Yeniboğaziçi – İskele İmar Planı’nın hazırlıkları katılımcı bir anlayış çerçevesinde ve ekonomik ve sosyal unsurlar değerlendirilerek belirlenen takvime uygun olarak devam ettiği belirtildi.


Benzer Haberler

İstanbul Havalimanı’nda iniş takımları açılmayan uçak gövde üzeri iniş yaptı

NTV

Ercan- İskele anayolunda trafik kazası: 2 ağır yaralı

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (8 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Hava az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçecek

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mahkemede söz alan zanlı “Anlaştığım madde eksik geldi”

Voice Kıbrıs Haber