FeaturedKIBRIS

İki bölgede denetim: 15 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı!

Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında, dün saat   07.00-24.00 saatleri arasında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimler sırasında, bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, kahvehaneler, pansiyonlar ve alkollü içki yerleri kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Kumarhanelerde yapılan kontrollerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan dokuz kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 800 araç kontrol edilmiş olup, 168 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

İskele’de gerçekleştirilen denetimler sırasında ise bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edilmiş olup herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Kumarhanelerde  yapılan kontrollerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan altı kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 260 araç kontrol edilmiş olup, 108 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

Voice of the Island / PGM

 



Benzer Haberler

ABD’de, domuz böbreği nakledilen ilk hasta hayatını kaybetti

AA

Şiddetli yağışlar Gazimağusa’da etkili oldu

TAK

Offroad şampiyonası Altındağlı anı yarışı ile başladı

Voice Kıbrıs Haber

YDÜ Hastanesi Ayla Dalgalan’la ilgili açıklama yaptı!

Voice Kıbrıs Haber

Arıklı’dan Holguin’e tepki… “Umarız Bayan Holguin bir an önce doğru yola gelir”

Voice Kıbrıs Haber

Naimoğulları “Yarın eylem tarihini açıklayacağız”

TAK