FeaturedKIBRIS

İki bağımsız Lions kulübü göz taraması aktivitesi gerçekleştirdi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin iki bağımsız Lions kulübü olan Mağusa Mesarya ve ülkemizin ilk ve tek Çocukluk Çağı Kanseri ihtisas kulübü Nicosia New Generation, Mağusa Şehit Zeki Salih İlkokulu’nda göz taraması aktivitesini birlikte gerçekleştirdi.
Eğitim Bakanlığı’ndan alınan izinle hayat bulan aktivite, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Özkan Korun’un öncülüğünde gerçekleşti. Covid-19 sebebiyle Bulaşıcı Hastalıklar Komitesi’nin aldığı kararlara tam anlamıyla uygun hareket eden Lionlar, Şehit Zeki Salih İlkokulu’nda tüm hijyen kurallarının sağlanmasına yardımcı oldu.
Göz Taraması Aktivitesi sırasında ileri tetkik gereksinimi duyan öğrencilerin belirlendiği ve raporun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’na ulaştırıldığı bilgisini aktaran Mağusa Mesarya ve Nicosia New Generation Lions Kulüpleri, gözlük ihtiyacı olan öğrencilere yardımın sağlanması konusunda da anlaştı.
Mağusa Mesarya Lions Kulübü’nün beş öğrenciye ileri tetkik sırasında yardımcı olacağı ve gözlük ihtiyaçlarını karşılayacağı belirtiliyor.

Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber