CoronavirüsFeatured

“İhtiyaç duyulan tüm sahada aşı organizasyonun paydaşı olabiliriz”

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün sağlık bakanımız sayın Ali Pilli’yi arayarak evden çıkmayacak durumda olan insanlarımıza yetkilendirilmiş bir doktor eşliğinde 5 hemşiremizle birlikte aşı programında yardımcı olmaya hazır olduğumuzu belirttim” dedi.
Harmancı, “umuyorum erken bir zamanda bu yönde bir karar alınıp, yetkilendirme yapılır ve sürece hızlı bir şekilde başlayabiliriz” ifadelerine de yer verdi.
Harmancı’nın açıklaması şu şekilde:
“Dün sağlık bakanımız sayın Ali Pilli’yi arayarak evden çıkmayacak durumda olan insanlarımıza yetkilendirilmiş bir doktor eşliğinde 5 hemşiremizle birlikte aşı programında yardımcı olmaya hazır olduğumuzu belirttim.
Özellikle emekliye ayrılmış alanında deneyimli, gönüllü ya da profesyonel olacak şekilde; mevcut sağlık sistemimizde yer almayan bir doktorumuzla bu işi rahatlıkla üstlenebileceğimizi ilettim.
Belediye olarak 65 yaş üstü, özel gereksinimleri olan tüm yaş gruplarından bireyler ve ihtiyaç duyulan tüm sahada aşı organizasyonun paydaşı olabiliriz.
Umuyorum erken bir zamanda bu yönde bir karar alınıp, yetkilendirme yapılır ve sürece hızlı bir şekilde başlayabiliriz.”
Voice of the Island

Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber