FeaturedKIBRIS

Hükümet ortakları yasa tasarısı ile ilgili değerlendirme yapıyor

“Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) Yasa Tasarısı” gündemiyle olağanüstü toplanan Meclis Genel Kurulu’na verilen ve bir buçuk saati aşkın süredir devam eden arada; UBP grubunun bir toplantı yaptığı, akabinde ise Başbakan olarak görevlendirilen Ünal Üstel ile Ana Muhalefet CTP Başkanı Tufan Erhürman’ın görüştü.

Meclis’ten edinilen bilgiye göre, Başbakan  Ünal Üstel ile Ana Muhalefet CTP Başkanı Tufan Erhürman’ın görüşmesi az önce sona erdi.

Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) Yasa Tasarısı” gündemiyle olağanüstü toplanan Meclis Genel Kurulu’na CTP Başkanı Tufan Erhürman’ın oturuma ara verilip konunun yeniden değerlendirilmesini istemesi üzerine 15 dakika ara verilmişti.

Öte yandan, tasarıya karşı çıkan belediyelerde örgütlü sendikalar Meclis önünde eylemlerine devam ediyor.

Hükümet ortakları değerlendirme yapıyor

TAK muhabirinin Meclis’ten edindiği bilgiye göre, hükümet ortakları UBP, DP ve YDP, şu sıralarda Meclis’te değerlendirme yaptı.

“Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) Yasa Tasarısı” gündemiyle olağanüstü toplanan Meclis Genel Kurulu’na verilen ve yaklaşık 2 buçuk saattir süren arada, ilk olarak UBP grubu bir toplantı yapmıştı. UBP’nin kendi içinde yaptığı toplantının ardından Başbakan  Ünal Üstel ile Ana Muhalefet CTP Başkanı Tufan Erhürman’ın görüşmüştü. Şu sıralarda ise hükümet ortakları UBP, DP ve YDP vekilleri toplanarak değerlendirme yaptı.

 


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber