FeaturedKIBRIS

Hristodulidis’e oy verenlerin pişman olmasına Letimbiotis’ten cevap

Kıbrıslı Rum Sözcü Konstantinos Letimbiotis, başkanlık seçiminde Kıbrıslı Rum Lider Nikos Hrtistodulidis’e oy veren 10 Kıbrıslı Rum’dan 6’sının yaptığı tercihten pişman olduğunu gösteren anketleri “seçim kampanyası bitti” sözüyle değerlendirdi.

Alithia “Seçim Kampanyası Bitti ve Halk Pişman” başlıklı haberinde Letimbiotis’in dünkü basını bilgilendirme toplantısında son anketlerin sorulması üzerine “seçim kampanyası bitti” diyerek hayal kırıcı bir cevap verdiğini yazdı.

Hristodulidis’in popülaritesinin yıkıldığını, Kıbrıs Rum halkının Hristodulidis’e karşı büyük bir hayal kırıklığı içerisinde ve seçimde yaptığı tercihten pişman olduğunu yazan gazete Letimbiotis’in cevabından hükümetin, bunun sebeplerini anlamadığını dolayısıyla hataların düzeltileceğine yönelik herhangi bir iyimserlik bırakmadığını gösterdiğini yazdı.

Habere göre Red Wolf PR & Advertising CEO’su Kostas Daltas ilgili anket sonuçlarını değerlendirirken “hükümetin yapısının ilk kez bu kadar kısa sürede bozulmasına şahit oluyoruz. Kampanya döneminde çıta çok yükseğe konulmuş ve hükümet çıtaya yakın hareket ediyor görünmüyor” dedi.

Öte yandan Fileleftheros “Başkan Olumsuz İmajını Kırmak İçin Hükümet İcraatlarını Öne Çıkarmak İstiyor” başlıklı haberinde Kıbrıs Rum Başkanlık Sarayı’nda, halk arasında hakim olan Hristodulidis’e ve hükümetine yönelik hayal kırıklığının “hükümet iş üretiyor ancak bu vatandaşlara mesaj olarak ulaşmıyor. Önemsiz meselede aşırı eleştiriler olumsuz imaj yaratıyor” şeklinde algılandığını yazdı.

Gazeteye göre Nikos Hristdoulidis, DİKO’dan sonra dün de hükümet ortaklarından DİPA heyeti ile görüştü ve “hükümet icraatlarının, halka ulaşması ve kabul görmesi için öne çıkarılmasını” istedi.


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber