FeaturedKIBRIS

Hristodulidis “Denya’daki çalışmalar ara bölge dışında”

Kıbrıslı Rum Lider Nikos Hristodulidis, Türk askeri tarafından Denya bölgesinde gerçekleştirilen çalışmaların ara bölgede olmadığını açıkladı.

Fileleftheros ve diğer gazeteler, Türk askerinin Denya bölgesinde ara bölgede bir hendek inşa ettiği yönünde dün internet gazetelerine düşen haberlerin ardından, Hristodulidis’in “çalışmalar ara bölge içerisinde değil” açıklamasına yer verdi.

Habere göre, Hristodulidis, dün gazetecilerin sorularına karşılık yaptığı açıklamada, “Konu hakkında anında bilgilendirildiğini ve çalışmaların ara bölge dışında yapılmakta olduğunu doğruladığını” belirtti.

Gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Hristodulidis, BM ve AB nezdinde gerekli girişimleri yaptıklarını vurguladı.

PALMAS “OLAY BİLGİMİZ DAHİLİNDE”

Kıbrıs Rum Savunma Bakanı Vasilis Palmas ise konuya ilişkin dün yaptığı açıklamada, “Bu ve benzeri olayların bilgileri dahilinde olduğunu” belirtirken, Denya Muhtarı Hristakis Panayotu ise Türk askerinin “köyün tam karşısında gerçekleştirdiği faaliyetlerden ötürü endişe duyduğunu” ifade etti.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber