FeaturedKIBRIS

Hristodulidis 11 Mart’ta Holguín ile görüşecek

Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres‘in Kıbrıs Kişisel Temsilcisi María Ángela Holguín Cuéllar ile 11 Mart tarihinde görüşeceğini açıkladı.

Hristodulidis bir etkinlikte yaptığı açıklamada, Kıbrıs sorunuyla ilgili Grubun toplanması gerektiğinde toplanacağını da söyledi.

KIBRIS SORUNU GRUBU HAZIR
Kıbrıs sorunuyla ilgili Grubun kurulup kurulmayacağıyla ilgili bir soruya Hristodulidis , “tabii ki kurulacak” şeklinde cevap verdi. Hristodulidis , gruba kimlerin katılacağını bildiğini belirtti, “Grup, toplanması gerektiğinde toplanacak” dedi.

“ HER ŞEY OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ OLACAK”
Hristodulidis , 11 Mart tarihinde Holguín ile yapacağı görüşmeye odaklandığını ifade ederek “her şey olması gerektiği gibi olacak” dedi.

Hristodulidis , açıklamasında, “tek amacımız Crans- Montana’da müzakerelerin kaldığı noktadan yeniden başlamasıdır” diye konuştu.

Holguín, geçtiğimiz günlere yaptığı yazılı açıklamada, mart ayının ilk haftasında Londra’yı ziyaret edeceğini, devamla Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis ve Kıbrıslı Türk lider Ersin Tatar ile yeniden görüşmek üzere Kıbrıs’a geleceğini belirtmişti.
( Kaynak KHA)


Benzer Haberler

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber

Lefke Polis Karakolu telefon hatları devre dışı kaldı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs mahkemelerinde ABD-Rusya gerilimi

TAK