FeaturedKIBRISKültür Sanat

Her yeni etkinlikte daha büyük bir aile oluyorlar

Coffee & Design Handmade Gathering olarak başlayan ve ‘Yerel Üretim Pazarı’ mottosuyla devam eden Coffee & Design etkinliği, 3 Aralık’ta yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Voice of the Island 2017

Günden güne değişen ve gelişen kapitalist sisteme inat, profesyonel ve genç tasarımcıların yanında yerli kahve firmaları, yerli yiyecek ve içecek üretici firmalarıyla birlikte geniş bir aile yaratılarak düzenlenen Coffee & Design, 30’u aşkın genç tasarımcı ve 5’ten fazla yerli kahve ve yiyecek firmasının katılımıyla gerçekleşti.

Adadaki el emeği ürün tasarlayan ve üreten genç nesli bir araya getirilerek ürünlerini tanıtmayı hedefleyen etkinlik, bu ürünlerin müşteriye sunumunu ve yerli üretimde handmade ürünü kalitelendirmeyi esas alıyor. Etkinliğin düzenlenmesine katkı koyan kişiler, kahve firmalarının etkinlikte yer almasından duydukları mutluluğu; “Tüm tasarımcıların ortak noktası olan kahve, aslında sadece ürün tasarılarken değil, tüm keyifli muhabbetlerimizde, tüm değerli anlarımızda bizlere eşlik ediyor. Hayatımızın büyük bir parçasında kahve varsa o zaman Coffee & Design’da da kahve olmalı dedik ve yerli firmalarımızdan Con Girne, Özerlat, Con Lefkoşa, organik biraları ile Olive ve ev yapımı sıcak şarapları ile Strada bizlere eşlik etti” sözleriyle dile getirdiler.

Üçüncü kez düzenlenen ve yoğun ilgi gören etkinliğin yaratıcıları; “Diğerlerinden daha dinamik, daha yeni ve en önemlisi biraz daha büyük bir aileyle Bandabuliya’da gerçekleşen Coffee & Desing etkinliği, her geçen yıl bir öncekinden daha büyük bir aile oluyor, birbirimize daha da bağlanıyoruz” diyerek, bir sonraki etkinlik için heyecanlı olduklarını belirttiler.


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber