FeaturedKIBRIS

“Hepimiz ucuz atlattık”

Yenikent’te bugün bir sokakta korku dolu anlar yaşandı.

Yoğun yerleşimin bulunduğu ve çocukların olduğu sokakta, hızını alamayan araç park edilmiş arabayı 7 metre sürükledikten sonra, hava takla atarak yol içerisine devriliyor.

Bunun ilk kaza olmadığını sosyal medya hesabından isyan ederek yetkililere çağrıda bulunan Simge Okburan, şunları kaydetti:

“Burası anayol değil! Sıradan bir sokak! Arabaların süratinden geceyarısı benileyerek uyandığımız oluyor.

Bu yolda bir yılda ikinci ciddi kaza. Bir araç yol içerisinde parkedilmiş arabayı 7 metre sürüklüyor ardından havada takla atıyorsa muhtemeldir çok süreatli kullanıyordur.Evimizin önünde korkunç anlar yaşadık bugün. Bu sokakta kalan , benim sadece bildiğim 11 çocuk var . Kaldırımları kullanarak her gün yürüyüş yapan yayalar var.Yola kontrolsüz fırlayan kedi, köpeğimiz var .

Bu yol defalarca can dostlarımıza mezar oldu. Geçtiğimiz yıl bir ayda iki yavru kedimi, ertesi ay komşumuzun yavru kedisini kaybettik. Çözüm yaratılmalı dedik defalarca, mahalle arasına kasis olmaz diye yanıt aldık.Oysa tek çözüm kasis değildi.

Uyarıcı levhalar, alternatif yollar bir miktar çözüm olabilirdi. Otoriteler biri ölmeden çözüm bulmak durumundadır . Bulmayacaklarsa artık biz sokak sakinleri , yere çivi mi atarız , beton bariyer mi dökeriz, halat mı döşeriz ne yapsak hakkımızdır .Tüm komşulara,her gün köpeğini , çocuğunu bu yolda gezdiren yan mahalle sakinlerne ve yürüyüş yapan civar komşulara geçmiş olsun. Hepimiz ucuz atlattık.”


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mahkemede söz alan zanlı “Anlaştığım madde eksik geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Gardiyanoğlu “Kamuya 20 engelli daha istihdam edilecek”

TAK

Özersay “Yeni tutuklamaların yapılacağını düşünüyoruz”

TAK

KTOEÖS’ten şok eylem

Voice Kıbrıs Haber

7 yıl hapse mahkum edilen zanlı Türkiye’ye iade edilecek!

Voice Kıbrıs Haber