KIBRIS

“Hepimiz iyi iş çıkardık”

Girne Evkaf İyilik Gönüllülerinin bir ay boyunca sürdürdükleri temizlik kampanyası bugün sona erdi.

Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri Temizlik Koordinatörü Diana Suyunshalina kampanya ile ilgili görüşlerini şu şekilde akatardı:

“Bugün, Amfitiyatro etrafındaki temizlik kampanyasının son günüydü. Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri bize katıldı. Gittikçe daha fazla sayıda genç insan ve çocuk, temiz bir çevrede yaşamanın onlara bağlı olduğunu fark ediyor.

Kampanyamıza katılan herkese teşekkür ederiz. Çöp sorununa çok dikkat çektik. Ayrıca, hükümete teşekkür etmek istiyoruz, temizliklerimizi başlattığımızdan beri bize çok dostça ve destek verdiler. Fakat daha fazla işbirliği yapmalıyız. Para cezaları, reklam panoları, radyo ve televizyonda çöp hakkında daha fazla konuşma gibi daha fazla eylem yapılmalı.

Ve en önemlisi, çocuklara çevreyi nasıl koruyacakları düzenli olarak öğretilmelidir. Temizlik kampanyamıza destekleri için Girne Belediye ve Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Dr. Deniz Erbaş, Dr. Nilüfer Galip Çelik ve Dr. Emine Ünal Evren’e teşekkür ederiz. Ve güzel gönüllülerimiz. Hepimiz iyi iş çıkardık.”

Voice of the Island


Benzer Haberler

Görevden alma ve atamalar devam ediyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 kişi daha aranıyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 Mayıs İşçi Bayramı bugün kutlanıyor

TAK

Gönyelide bir kasabın faaliyeti durduruldu!

BRT

Aynı yöntemle daha önce de uyuşturucu temin etti!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “Güney Kıbrıs’ın AB üyeliği Kıbrıs adasındaki üçüncü darbedir”

TAK