FeaturedKIBRIS

“Hedefimiz en kısa zamanda çalışmaları tamamlamaktır”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Lefkoşa-Gazimağusa Yolu ile Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’nun bağlantı kavşaklarından biri olan Haspolat Çemberi’ndeki çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, projede çalışan işçilerle bir süre sohbet eden Arıklı, çalışmaların gidişatı ile ilgili bilgi aldı.

Arıklı, Haspolat Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu üzerinde bulunan çemberlerin çevre düzenlemelerinin tamamlanmasına Haspolat Çemberi’ndeki çalışmalarla başlandığını, diğer çemberlerdeki çevre düzenlemesi-yapım işlerini üstlenebilecek özel sektör temsilcileriyle görüşeceklerini kaydetti.

Bakan Arıklı, “Anavatan Türkiye Cumhuriyeti yol altyapı ağımızı geliştiriyor, var olanı yeniliyor. Bizim de üzerimize düşen görevler var. Bu yollardaki kavşakların çevre düzenlemelerini tamamlamak sorumluluklarımızdan sadece biri ve bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz bu yöndeki girişimleri en kısa zamanda sonuçlandırıp Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’ndaki çemberlerin çevre düzenlemelerini tamamlamaktır” şeklinde konuştu.


Benzer Haberler

YDP Kurultayı’nda oylama yapılıyor… Sandıklar 20.00’de kapanacak

TAK

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber

Birçok bölgede 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

AA