Spor

Hedef galibiyet

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Euroleauge B Grubu 14. ve son hafta maçında Rusya temsilcisi Nadezhda Orenburg’u konuk edecek. Grupta play-off’lara kalmayı garantileyen Yakın Doğu Üniversitesi, 11 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider durumda yer alıyor.

Rakip Nadezhda Orenburg ise grupta 4 galibiyet ve 9 mağlubiyetle averajla 6. sırada bulunuyor. Yakın Doğu Üniversitesi 7’inci haftada Rusya’da oynanan ilk maçta Nadezhda’yı 81-76 mağlup etmişti.

KKTC saati ile 17.30, TSİ ile 18.30’da, İstanbul, Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, BRT 1 HD kanalı ile www.fiba.com web adresinden naklen yayınlanacak.

Kalaycıoğlu: Amacımız liderlik

Geçen yıl Avrupa kulvarında Eurocup’ta da grubu lider olarak tamamladıklarını ve kupanın sahibi olduklarını anımsatan tecrübeli Başantrenör Kalaycıoğlu, “Bu başarıları sürdürebilmek bizim için önemli. Bunları devam ettirebildiğiniz zaman gerçekten başarılı sayılıyorsunuz. Burada da grubu lider olarak bitirmek istiyoruz. Birinci bitirirsek A grubunun dördüncüsü ile ikinci bitirsek A grubunun üçüncüsü ile eşleşeceğiz. Öncelikli hedefimiz maçı kazanarak grubu lider bitirmek. Sonrasında da final-four için mücadelemize devam edeceğiz.


Benzer Haberler

Mehmet Alptürk 3. kez ralli ile anıldı

Voice Kıbrıs Haber

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

Messi’den iki rekor

BRT

Hentbol Kadınlar Ligi’nde klasman tamamlandı

BRT

Real Madrid 36. kez şampiyon

BRT

Burçin Aliusta Fenerbahçe Spor Kulübün kuruluşlunun 117. Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı

Voice Kıbrıs Haber