FeaturedKIBRISSpor

Haskasap Almanya’da yarışacak

Avrupa Drift Şampiyonası, Drift Masters’in beşinci ayağı, bugün (8 Eylül 2018 Cumartesi) Almanya’nın Hockenheimring Pisti’nde yapılıyor. Drift Şampiyonu Enver Haskasap Almanya’da podyum için mücadele edecek.

Avrupa Drift Şampiyonası Drift Masters’de sezonun beşinci ayağı, Almanya’nın Hockenheim bölgesinde bulunan ve 1970 yılından beri Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapan Hockenheimring Pisti’nde bugün (8 Eylül 2018 Cumartesi) yapılıyor. Bu sezon şampiyonada mücadele eden çifte Şampiyon Enver Haskasap, yoğun iş temposu sebebi ile şampiyonanın dördüncü ayağına katılamazken, Almanya’da mücadele etme kararı aldı.

6 yarıştan oluşan Avrupa Drift Şampiyonası’nın beşinci yarışı olan Almanya’da 22 ülkeden 60 yarışmacı birincilik şansı arayacak. Yarışın finalleri bugün (8 Eylül 2018 Cumartesi) Kıbrıs saati ile 17.00’de başlayacak. Katıldığı ilk 3 yarışta olduğu gibi yarışın favorileri arasında gösterilen şampiyon driftçimiz Haskasap, yarışa iyi hazırlandığını ve podyuma çıkmak için her zaman olduğu gibi limitlerini zorlayacağını belirtti.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

Messi’den iki rekor

BRT

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK