FeaturedKIBRIS

Harmancı çocuklara suyun önemini anlattı

British Culture College öğrencileri 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla bugün Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı’yı ziyaret etti.

LTB Başkanı Harmancı çocukları kabulünde suyun bugün ve gelecek için önemine değinirken aynı zamanda bilinçli kullanıma dair bilgiler verdi.

Çocuklara ziyaretlerinde British Culture College Anaokul ve Anasınıf Müdür Müavini Yeşim Sakallılar ile  British Culture College  İlkokul Müdürü Mediha Koçer’de eşlik etti.

Ziyarette konuşan British Culture College Anaokul ve Anasınıf Müdür Müavini Yeşim Sakallılar LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. British Culture College  olarak amaçlarının çocuklara küçük yaştan itibaren suyun önemini aşılamak olduğuna vurgu yapan Sakallılar, bu amaçla her yıl 22 Mart Dünya Su Günü’nde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı konuşmasında British Culture College Müdür Müavini Yeşim Sakallılar’a su konusunda gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

Suyun gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılmasının herkesin görevi olduğuna dikkat çeken Harmancı, suyu bilinçli kullanmak ve korumanın çocuklara küçük yaştan aşılanması  gerektiğini söyledi.

Başkan Harmancı, British Culture College  öğrencileri ile bir arada olmaktan ve su gibi önemli bir konunun doğru aktarılmasına vesile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Başkan Harmancı ayrıca, ziyarette çocukların yanlarında taşıdıkları “Bir damla da sen kurtar” ve “Su hayattır” şeklindeki sloganların büyük anlam taşıdığını ifade ederek çocuklardan kendisine yöneltilen soruları tek tek cevapladı.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA