FeaturedKIBRIS

Hamitköy’ü yeniden keşfetme zamanı geldi

Limasol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koordinatörü ve Hukuk Müşaviri Av. Meryem Gündüz Hamitköy’de bitmek üzere olan City Park Homes Projesini emlak danışmanlarına tanıtmak için yapmış oldukları etkinliğin ardından iki konuya dikkat çekti:

“Konut alırken nelere dikkat etmeliyiz başlığı altında birçok noktaya ulaşabilirsiniz ve bunlara dikkat edebilirsiniz. Fakat esas dikkat etmeniz gereken noktalardan biri  ‘lokasyon’ olmalıdır”.

“Trafiğin telaşına takılmadan şehir merkezine, iş yerlerimize ve doğaya rahatça ulaşmak çok büyük bir önem kazanmıştır. Ne mutlu bize ki, tüm bu avantajlara sahip bir projeyi tamamlamak üzereyiz”.

“City Park Homes, Lefkoşa’ya ve yeni yapılmakta olan çevre yolu ile de Girne’ye rahat ulaşımın olduğu, doğaya yakın çok özel bir noktada yer almaktadır. Tabii Velespeed duraklarına yakın olması da bir başka avantajdır” diyen Gündüz, projenin konumu hakkında bilgi aktardı.

Lokasyonun yanı sıra bir diğer önemli konuya daha değinen Gündüz: Güvenli yaşam üzerinde durdu.

Güven İçerisinde Modern Bir Sitede Seçkin Bir Yaşam Biçimi..

Kapalı site olarak tasarlanan projede görüntülü intercom ve 7/24 güvenlik bulunmaktadır. Bu özelliklerin hepsini bir sitede bulmanın çok zor olduğuna dikkat çeken Gündüz, City Park Homes’un güvenli bir yaşam için tüm ideal koşullara sahip olduğunun altını çizdi. Kesintisiz elektrik gücü sayesinde her zaman her koşulda aydınlık olan City Park Homes seçkin bir yaşam biçimi sunuyor.

Projenin Türk koçanlı olması,  Limasol GYO tarafından projelendirilmesi, inşaatın Yapım İnşaat tarafından yürütülmesi ve finansman garantörünün de Creditwest Bank olması projeye karşı güçlü bir güven duyulmasını sağlıyor.

Limasol GYO Koordinatörü ve Hukuk Müşaviri Av. Meryem Gündüz “Hamitköy’de Güzel Şeyler Oluyor” dedi ve herkesi tekrardan Hamitköy’ü keşfetmeye davet etti.

Limasol GYO ekibi olarak bilgi aktarmaya her zaman hazır olduklarını belirten Gündüz, H&B ve Priva Emlak Acentelerinden de City Park Homes hakkında her zaman detaylı bilgi alınabileceğini söyledi.

Gündüz ayrıca, herkesi City Park Homes Projesini görmek için Hamitköy’e davet etti.  Limasol GYO ekibinden Satış Kanalları Sorumluları Ayşen Üçali ve Gökhan Yılmazer’in hafta içi hergün City Park Homes’da olduklarını ve ilgi duyan herkesi büyük bir memnuniyetle projeyi gezdirmeye  hazır olduklarını  belirtti.

Meryem Gündüz, ‘Hamitköy’ün yıldız projesi City Park Homes’u ziyaret etmeden gayrimenkul alımları konusunda karar vermeyiniz’  dedi.


Benzer Haberler

Gardiyanoğlu “1 Mayıs’ta çalışan emekçiye normal günün iki katını ödemek yasal zorunluluktur”

TAK

Cinsel istismar zanlısına 2 yıl 6 ay hapis!

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de Yargıtay Başkanı 27. tur seçiminde de belirlenemedi

AA

El-Sen’den Kıb-Tek anketi… Araştırmaya katılanların yüzde 78’i ihalesiz yakıt alımına karşı

TAK

15 Temmuz darbesi okul genelgesinden çıkarıldı

TAK

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK